Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: SRI

<< Previous thread | Next thread >>
Noul sef al SRI
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
om simplu
Sat Dec 18 2010, 02:15AM
Registered Member #298

colonelul a zis Fri Oct 06 2006 : "La investirea sa George Maior a scos din "putul gindirii sale" ceva antologic, adica> CEA MAI MARE AMENINTARE LA ADRESA SECURITATII ESTE LIPSA DE INTELIGENTA!

Publicat la: 2010-11-21 : „Un război al minţii. Intelligence, servicii de informaţii şi cunoaştere strategică în secolul XXI” a apărut la Editura RAO. Despre iniţiativa de a coordona această carte au vorbit atât directorul SRI" - autorul cartii George Maior Ambasador Director SRI

LINK

“Asigurand o dubla abordare, teoretica si practica, filosofica si empirica, volumul reuneste atat contributiile unor analisti independenti si profesori universitari, cat si ale unor profesionisti in informatii si intelligence.Perspectivele sunt astfel multiple: de la abordarea conceptuala a unor fenomene precum Revolutia Surselor Deschise (OSINT), la praxisul contraspionajului si spionajului, de la analiza in prognoza strategica la evolutiile securitatii cibernetice si atacurilor informatice, de la tensiunile intre eficienta si control democratic la modul in care serviciile de informatii relationeaza cu decidentul politic, societatea civila si publicul larg. Capitolele volumului traseaza astfel > intre politici si cunoastere, intre informatie si analiza, intre amenintare si securitate, acel > care determina modul in care un stat isi foloseste resursele intelectuale si materiale pentru a apara democratia si prosperitatea cetatenilor sai si a juca un rol pe scena internationala.”

LINK

[ Edited Sat Dec 18 2010, 06:47AM ]
Back to top
msimula
Sat Dec 18 2010, 03:01PM
Registered Member #2287

Nu stiu de ce, dar am impresia ca acest forum a devenit unul “capcana”, sau era si n-am stiut eu ? Foarte interesant @om simplu, o cu totul alta abordare … n-as putea spune ca nu-mi place,iar dupa cum observ, totul intre ghilimele, nu cred ca este “da un ordin, da ceva” … Foarte multi s-au cam incurcat in itele intelligence-ului si a inceput sa dea pe afara, inghesuiala marea mon cher. "Cine stapaneste informatia, stapaneste lumea!".
Tuturor, Patrie si Onoare.
Back to top
om simplu
Sat Dec 18 2010, 03:10PM
Registered Member #298

"determina modul in care un stat isi foloseste resursele intelectuale si materiale pentru a apara democratia si prosperitatea cetatenilor sai si a juca un rol pe scena internationala"

Recunosc ca nu am citit inca aceasta carte, dar o voi face in curind si voi mai posta.

Citind scurta prezentare precum si titlul cartii, mi-am adus aminte de un numar de memorii, cereri si sesizari pe care o companie producatoare de software (purtator de resurse intelectuale si materiale) la cel mai inalt nivel mondial, a caror subiect era (si este) folosirea de catre SRI a unor programe de calculator piratate.

E drept aceste softuri au fost furate si livrate SRI in regimul de trista amintire Timofte-Vintu (sau invers), dar ancheta condusa magistral de Dan Voinea s-a desfasurat ulterior plecarii lui Timofte si venirii noului dorector ambasador.

Am primit la un moment dat un raspuns incurajator de la domnul general Zamfir, dar in cele din urma se pare ca SRI a renuntat la a mai afla ceea ce era deja mai mult decit evident.

O companie angajeaza peste 60 de matematicieni si informaticieni si dupa 10 (zece) ani de cercetare si inovare ajunge sa creeze cel mai bun sistem informatic de administrare din Europa (si printre cele mai bune din lume.

Un produs 100% romanesc capabil sa reprezinte cea mai buna solutie pentru modernizarea administratiei publice, este furat si ajunge in urma unei "oferte gratuite" la SRI.

Compania care face acest cadou in valoare de 120.000 euro este compania MEDIST apartinind lui Sebastian Vladescu. Medist face cadoul din partea RSC (Romanian Software Company) apartinind tot lui Vladescu. RSC nu are nici un angajat si nu are nici un soft inscris la ORDA la momentul ofertei gratuie. Medist nu poate intermedia comercializarea produselor software daca acestea nu sunt inscrise in registrul pentru programe pentru calculator ORDA. A detine produse care nu au certificat de provenienta si licenta de utilizare este ILEGAL.

Aceasta este situatia in care SRI se gaseste incepind din August 2002.

In Decembrie 8 , 2004 SRI a fost notificat sa suspende utilizarea produselor soft primite cu titlu gratuit sub numele de HIPOCRATE de la RSC deoarece acestea sunt copii 100% ale produselor Omnis Group (vezi document la topicul Shenghen - Corina Artopolescu) inscrise sub numele de ISIS.NET.

SRI continua sa utilizeze aceste produse si astazi.

Omnis Group a cerut in baza noilor probe obtinute dupa sase ani de tergiversari de la ORDA, redeschiderea anchetei penale vizind im rem acei ofiteri SRI care au complicitat la aceasta frauda. Hipocrate a fost creat prin asa zisa folosire a unor fonduri Phare. Acest aspect este anchetat de DNA.

Pina acum cazul a fost judecat de Viorica Costiniu.

Domnule Director folositi un produs de exceptie creat de o companie de exceptie, si primit cadou de la niste hoti, care pentru a putea justifica provenienta au primit sprijin de la Microsoft care a venit martor pentru a spune ca softul este al Microsoft.

Microsoft are deasemenea un contract Guvernment Security Programe cu SRI si MAI in care se angajeaza sa arbitreze astfel situatii.

Domnule Director Constitutia pe care ati jurat sa o aparati , ne apara pe noi (art.135) creatorii de opere originale nationale, nu multinationalele monopoliste.

In tot acest timp SRI a avut si are la dispozitie mijloacele tehnice necesare (sisteme avansate de decriptare - in conformitate cu documentele trimise de sri la cererea ORDA) pentru a putea elucida orice fel de neintelegere de acest gen.

Sau de fapt problema a fost foarte bine inteleasa, neintelegerea e doar la noi. Ce oare pazeste SRI ? pe Microsoft, pe hoti sau pe creatori - cum se reflecta calitatea muncii de informatii daca o astfel de poveste arunca in ridicol orice alta interpretare legata de activitatea acestui serviciu.

Exista ratiuni altele decit respectarea Constitutiei si a Legii ?

In loc sa ne mindrim si sa beneficiem de un sistem informatic de exceptie in administratie, il folosim drept exemplu de cum se fura in Romania fonduri Phare cu complicitatea MAI si SRI.

Nu asta ne-a fost intentia si nu asta am incercat sa facem ani la rindul prin memoriile, sesizarile si plingerile depuse la SRI.

Voi citi cartea asa cum v-am promis si va voi tine la curent cu desfasurarea anchetei ce urmeaza sa fie (daca o sa fie) facuta de parchetul militar de pe linga ICCJ. (speram ca Voinea fiind la pensie poate ancheteaza cineva care si vrea sa vada).

Back to top
om simplu
Sat Dec 18 2010, 03:20PM
Registered Member #298

msimula a spus : "totul intre ghilimele, nu cred ca este “da un ordin, da ceva” … "

nu e msimula de nici un ordin si de nici o abureala, caci tot ce scriu scriu in nume bazat pe documente. dealtfel semperfidelis a fost alaturi de noi cind in baza documentelor si probelor irefutabile pe care le detinem am depus cereri la SRI. Colonelul (pe care a trebuit sa-l convingem dincolo de orice fel de dubiu) ca o astfel de poveste (ridicola la prima vedere - Timofte si Soare nu cred ca erau ei foarte sofisticati) este chiar adevarata, a depus toate diligentele pentru a convinge SRI ca au obligatia sa faca altceva decit sa se faca ca aceasta problema nu exista si ca va dispare de la sine. Nu, ea s-a agravat pina a dat pe "dinafara" si o sa mai dea pina cind SRI va face ceea ce il obliga Constitutia si Legea , nu Vintu, Voicu si Vladescu.

Domnul director ambasador poate sa continue sa scrie carti , la fel cum noi vom continua sa scriem soft, noi insa nu ne propunem sa-i furam operele, si propunem ca nici el sa nu mai foloseasca opere furate de la noi.

Ca doar suntem colegi in ale scrisului, aia cu mintea si inteligenta ... doar subiecte de romane ...

[ Edited Sat Dec 18 2010, 03:27PM ]
Back to top
msimula
Sat Dec 18 2010, 04:37PM
Registered Member #2287

@om simplu
Daca nu e cu deranj, am sa incerc sa raspund cat de cat punctual. Nu vreau sa cred ca sunteti un tip, asa cum sunt eu, unul care respir aerul tare si cu capul in nori al avatarului care-mi apartine. Nimic nu este rautate in cele spuse anterior. Lucrurile sunt cu mult mai complicate decat va inchipuiti si daca credeti ca raul vine de la cei enumerati de Dvs., va inselati amarnic. Unde este proprietatea intelectuala ? Cei de la fisc toata ziua ma inoportuneaza, ca vezi Doamne sunt “proprietar intelectual”. Inca odata ma repet, cu siguranta
se va face dreptate, dar cand, e greu de spus. Raman in continuare la cele afirmate mai sus si fara suparare, cred in cele spuse … totu-i subiect de roman.
Tot ceea ce conteaza este ... Patria si Onoarea.
Back to top
om simplu
Sat Dec 18 2010, 05:55PM
Registered Member #298

Subscriu Patria si Onoarea restul sunt doar modalitati conjuncturale de exprimare internauta.

Stiu exact cine sunt cei care aduc raul - nu, nu ma amagesc ca cei enumerati conteaza prea mult in ecuatie , dar sunt singurii care pot fi adusi , deocadata, in fata vreunei legi ... din cele pe care le-au cam facut sa dispara.

dreptate se va face .... cu siguranta , dar nu in ciclul meu de viata biologica

Back to top
om simplu
Sat Dec 18 2010, 07:51PM
Registered Member #298

"Ioan Rus, liderul Grupului de la Cluj, cu democratii ardeleni Emil Boc si Vasile Blaga. Este greu de spus daca aceste discutii au influentat decizia presedintelui de a da PSD postul de director al SRI. Cert este ca, luni seara, pentru toti pesedistii, inclusiv pentru membrii Grupului de la Cluj, propunerea lui Traian Basescu a reprezentat o veritabila surpriza."

LINK

Geoana ii sfatuieste pe PSDisti sa se duca la Catalin Voicu pentru orice probleme cu justitia , Catalin Voicu zice de Geoana " Ambasadorul României în SUA, Mircea Geoană, ar fi făcut lobby pentru ca firma americană „Trans-Chem Finance&Trade Corp" să obţină contracte de la Guvernul României pentru ... Cătălin Voicu a afirmat: „:Băga-mi-aş p... în Geoană şi cu toţi americanii lui, care ni i-a adus la Curtea Supremă, că mulţi au dosare. (...) Mulţi! Dom'ne, i-am rezolvat pe toţi, dom'ne, că unde n-a fost loc de rezolvat, am dat suspendare, n-a plecat cu puşcărie, alţii le-a dat 10 ani".
LINK

Geoana se duce la Vintu - la sauna ..... Viorica Costiniu e pe pozitii sa-l lase pe Vintu afara sa vina un ginecolog sa-i vada de inima in timp ce vrea sa-i arda doar tigara ... ca pe noi ne-a tot ars .... cu ajutorul SRI - cind era Timofte si ... restul putem doar sa ne imaginam , dar nu trebuie sa ne fortam prea tare ca reiese din context....

Domnule Director Ambasador ce "puteri" protejati in numele Constitutiei si pe banii publici ?

Vintu-Geoana-Nastase-Ponta

Microsoft-MAI-Artopolescu-Voicu

... sau vorbim de ceva mult mai sofisticat globalizat universalizat - ca de romanul pe care ati jurat sa-l protejati cred ca nici macar nu ati stiut ca el exista , de acolo din susul dumneavoastra olimpian ... ce frumos e Clujul , si Doru Tulus e tot de acolo ca si Daniel Morar ... ce-or cauta in Regatu' asta corupt ... or avea vreo treaba ...???

Dar Dumneavoastra ce treaba aveti, alta decit de a scrie carti ? ... ca nu ne-au spus cind v-au numit ca veti deschide un cenaclu literar ... , in timp ce SRI utilizeaza soft furat de vintu si protejat de voicu ....

optiuni pentru cursuri extra curriculare de cintat la harpa are SRIul ?... sau Vintu a impus ceva cintat prin batista si nu se mai poate altfel ? de gustibus ....
Back to top
om simplu
Sun Dec 19 2010, 01:09PM
Registered Member #298

De fapt ce face un director de SRI ?

Pe vremea lui Vintu stim (credem ca stim) ce facea Timofte si pentru cine.

Dupa cum spune domnul Presedinte nu poate fi coleg cu ceilalti angajati din institutie pentru ca el are o functie politica. Cel putin acesta este cazul la MAI si in alte institutii cum ar fi MApN.

Deci dupa cum vedem din presa numirea domnului ambasador a fost facuta la initiativa politica a lui Geoana (initiativele dinsului s-au terminat cam alandala).

Intelegerea si rezolvarea problemelor profesionale revine institutiei, iar conducatorului institutiei ii revine sarcina de a interpreta in ce masura din punct de vedere politic institutia serveste intereselor tarii - integrarea in Shenghen, participarea in parteneriat NATO, etc.-

Domnule ambasador din punct de vedere politic am facut dovada ca suntem cei mai buni la inovat din europa si la fel s-a facut dovada ca unii dintre noi tot romani sunt cei mai buni la furat din Europa.

Din punct de vedere politic cum vedeti situatia ? Romania vrea sa creeze cele mai bune produse intelectuale pe plan European ? sau vrea sa fure in continuare fonduri Europene ?

Back to top
om simplu
Sun Dec 19 2010, 09:10PM
Registered Member #298

Sunteti unul dintre arhitectii "parteneriatului strategic" pe care Guvernul si serviciile de securitate (GSP) l-au semnat (Dan Nica - colegul lui Voicu) cu Microsoft.

In baza acestui contract partile isi ofera garantii reciproce referitor la obiectul contractului - utilizarea legala a tehnologiilor Microsoft.

Judecatoarea Viorica Costiniu (reteaua Voicu) a judecat in baza unor probe ticluite de Dan Calin (reteaua Voicu) ca noi am furat tehnologie Microsoft , am inregistrat-o la ORDA am comercializat-o si pe deasupra invinuim pe nedrept compania lui Vladescu de furt al aplicatiilor Microsoft pe care SRI le-a primit cadou de la RSC.

Aveti obligatia sa cereti sa fim arestati pentru a fi judecati si condamnati in conformitate cu legea. Puteti deasemenea sa-i rugati pe partenerii dumneavoastra sa faca dovada ca nu au furat ei de la noi , avind in vedere ca programele pentru calculator in discutie (si utilizare la SRI si MAI)au fost aduse la cunostinta publicului de catre noi ANTERIOR intrarii pe piata soft a Microsoft cu programe similare cumparate in Danemarca.

Sunt convins ca aveti si transcripturile amenintarilor proferate cu atita generozitate de catre Directorul Microsoft, citate parca din tipul de limbaj caracteristic lui Vintu-Voicu.

Am citeodata impresia ca Microsoft este in Romania un nume de franciza pentru "operatiunile speciale" operate de Vintu-Voicu-Artopolescu&sotia, nu chiar atit de activ si asumat ca in Rusia si China.

Credeti ca este jenant sa le spunem ca se pare ca au furat ei de la noi si nu noi de la ei, doar pentru ca suntem Romani si sa nu se supere.

Sa nu se supere dar sa respecte legea si sa raspunda la cererile facute de ORDA si la cele pe care avem convingerea ca le veti face si Dumneavoastra.

Altfel nu vom sti niciodata daca Viorica Costiniu si Voicu si Artopolescu sunt cinstiti si corecti si au dreptate sau nu.

Haideti sa scapam de o angoasa , rugati-i pe Microsoft sa faca ce ii obliga contractul pentru care au incasat o gramada de bani, sa va mai spuna odata (au fcut-o deja in 2005) ca e softul lor, sau macar desecretizati documentul pe care Microsoft l-a emis referitor la pretentiile pe care le are asupra muncii si creatiei noastre.

Back to top
om simplu
Sun Dec 19 2010, 10:44PM
Registered Member #298

"În cazul în care Voicu va spune ceea ce ştie vom avea cu siguranţă parte de arestări spectaculoase, ne-a mai declarat „informatorul“ nostru. Reţeaua mafiotă din care făcea parte şi Voicu este extrem de complexă şi cuprinde, pe långă politicieni şi judecători, procurori, oameni din SRI şi alte structuri de informaţii. Toţi au luat parte, într-un mod sau altul, la activităţile de crimă organizată ale reţelei care dincolo de aranjarea unor dosare în justiţie se ocupa şi de fabricarea de probe şi instrumentarea unor dosare împotriva celor care-i deranjau."

LINK

Voicu Catalin: Din toate motivele care ti le-am expus, cate o hartie din trecutu' fiecaruia, i-am tinut pe loc si i-am facut fideli. Si unii dintre ei chiar daca-s ofiteri SRI, mai erau pe state si SIE. Si toate astea erau la generalu' Iliescu, eu eram in departamentul de lucru...(neinteligibil)...Un om ti-e loial daca are un motiv. L-ai ajutat, ai facut, da? Dar in momentu' cand mai ai un motiv suplimentar, foita, doua motive sunt mai puternice ca un motiv, colegule! E complicat acuma sa ma apuc sa-ti fac teorii.

LINK

Mazare Alexandru: Da' la Parchet, acolo, pe la DNA, pe la Parchet. Pe acolo aveti si niste variante?
Voicu Catalin: Peste tot! Domnule, ti-am spus ca in decembrie 1989 am fost numit aghiotant al primului Procuror General al Romaniei libere, cand nu mai asculta nimeni de nimeni si a functionat 89, 90, toata perioada si toate relatiile mele, am crescut cu ele, odata. Eu tanar locotenent...(neinteligibil)

Deci pina in anul 2009 - cu siguranta reteaua a functionat la toti parametrii - mai functioneaza inca atit timp cit Viorica Costiniu reuseste sa-l tina in libertate pe un individ mai periculos chiar decit Voicu - Vintu, si el "coordonator SRI".

Da Domnule Ambasador Director - i-am cam deranjat rau de tot pe domnii acestia , care au facut "cadouri" la SRI (adica tot lor) si au furat impreuna cu Vladescu si Microsoft bani europeni si d'ai nostri romanesti si chiar d'ai nostri la foarte propriu si personal.

Normal ca ne-au "lucrat", ca de' daca nu am vrut sa ne "asociem" la reteaua Dan Nica Adrian Nastase Calin Tariceanu Sebastian Vladescu Artopolescu etc., ce sa faca si ei saracii .... niste dosare ticluite si niste sentinte aranjate ca sa stati dumneavoastra linistit si Microsoftul ...

Daca iesea Geoana tot director ramineati ? Dau sa banuiesc ca da ! Deci ajungeati sa folositi in continuare soft furat numai ca noi nu mai existam sa va spunem avdevarul ... se ocupa Voicu ca el avea o sarcina pe linie de partid .... si nu numai ....

Microsoft il aducea inapoi Director pe Artopolescu care ar fi fost foarte fericit sa ne arate ca el nu ameninta degeaba ... ca de' are oameni "seriosi" in spate ... ceea ce ii doresc la Jilava, cind vom termina procesele prezente si pe cele ce vor urma.

Back to top
om simplu
Mon Dec 20 2010, 12:45PM
Registered Member #298

Domnule Ambasador Director - voi continua postarile pe Topicul Un razboi al mintii -

Cred ca un adevarat razboi al mintii nu este niciodata declarat - este abordat cu "subtilitate"

Doresc sa colaboram pentru o mai buna intelegere in ceea ce priveste natura , mijloacele si finalitatea tipului de razboi mentionat. Ma intereseaza in primul rind cine se confrunta si care este miza.

Nu cred ca putem fi decit parteneri pentru ca la nivelul Dumneavostra sunteti in pozitia sa ne aparati si protejati nu sa va confruntati cu noi. O sa incerc sa va spunem cum ne asteptam in conformitate cu Legea si Constitutia sa faceti acest lucru.

Cind vom ajunge la o concluzie mai bine documentata si argumentata o vom face publica in forma de carte, sau poate chiar manual pentru cei care vor sa inteleaga ce au de evitat intr-o lume condusa de Voicu si Vintu & etc., etc.,
Back to top
Surry
Tue Dec 21 2010, 12:07AM
Cogito
Registered Member #1945

"Patrie si Onoare" inseamna mandria unui serviciu de informatii si a celor care slujesc tara din interiorul acestuia.
Politele se platesc in privat, nu aruncand o umbra negativa asupra unui intreg serviciu.
Stiati ca?! Suntem ceea ce dam din punct de vedere al imaginii?
Stiati ca? Ne este frica de sinceritate ...
Stiati ca? Romania suntem noi, si noi suntem cei care trebuie sa o reprezentam onorabil peste hotare, iar domnul ambasador o face asa cum trebuie.
Istoria ne judeca pe toti,si ce este mai grav este ca viitorul generatiilor ce vin dupa noi, sta in incapacitatea noastra .
Legea si constitutia..toti vorbim despre aceste doua concepte, dar oare cati dintre noi intelegem realitatea cruda? Prea putine legi se mai aplica, si mult prea multe legi se incalca...Ceea ce nu stim ne face manipulabili si ceea ce descoperim ne raneste si ne jigneste..Oare cum s-o numii?

Back to top
Radu89
Thu Jan 29 2015, 06:12PM

Registered Member #918

Membru al Comisiei SRI: Cred că Iohannis va primi în plic numele viitorului şef al SRI

Senatorul PSD Daniel Savu, membru al Comisiei pentru controlul SRI, a declarat marţi seară, la România TV - post deţinut de colegul său de comisie Sebastian Ghiţă - că preşedintele Klaus Iohannis va primi, la fel ca Traian Băsescu, un plic în care se află trecut numele viitorului şef al serviciului, asta dacă nu l-a primit deja atunci când a fost în vizită în Statele Unite.

Înlocuitorul (lui George Maior la şefia SRI n.r.) va fi numit de domnul Klaus Iohannis exact aşa cum domnul Băsescu l-a numit pe domnul George Maior. Suntem ţară membră NATO, avem parteneriate cu toate serviciile importante de informaţii din lume, suntem foarte bine văzuţi în acest domeniu şi probabil viitorul şef trebuie să fie un om care să fie acceptat de comunitate a internaţională", a declarat Daniel Savu, citat de flux24.ro.

Senatorul PSD a evidenţiat că SRI este membru în Clubul de la Berna, care cuprinde cele mai bune servicii de informaţii din lume, motiv pentru care "nu se poate ca acest nume să-l pronunţe doar domnul Iohannis aşa..."

"Probabil că va primi şi dânsul un plic, cum a primit domnul Traian Băsescu, şi în acel plic, va deschide plicul şi va vedea numele propus şi atunci toţi parlamentarii vom vota pentru că se pune problema să votezi în interesul României, nu mai este o problemă politică, mai ales dacă acel nume nu va fi din lumea politică. (...) Eu cred că va primi o propunere în calitate de ţară aliată NATO şi o va înainta, dar cred că a primit-o când a fost plecat în vacanţă", a opinat Daniel Savu.

Amintim că directorul Serviciului Român de Informaţii, George Maior, şi-a înaintat marţi demisia de la conducerea SRI, fapt anunţat în cadrul unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

LINK

La doar câteva ore de la demisia lui George Maior de la şefia Serviciului Român de Informaţii (SRI), premierul Victor Ponta a transmis un mesaj pe contul său de Twitter în care sugera că nu ar fi bine ca serviciul să revină sub control politic.

"Toată aprecierea pentru reforma adevărată din ultimii opt ani realizată de George Maior la SRI. Nu este bine ca SRI să revină sub control politic", a scris premierul Victor Ponta.

LINK
Back to top
Ultra'
Fri Jan 30 2015, 08:50PM
Registered Member #2406

Care este el in relatie de fin cu Maior cumva? Hai sictir puie monta.
Back to top
justme
Fri Jan 30 2015, 09:15PM

Registered Member #2073

@Ultra'
Una dintre trasaturile care deosebesc RADICAL site-ul nostru de cele de stiri este modul mult mai civilizat de exprimare. Te rog sa contribui la mentinerea acestui "trend". Pentru exprimarea complet "libera", inclusiv bagari si scoateri, injuraturi de mama, tata si altele asemenea, forumurile ziarelor si televiziunilor ofera spatii generoase. Nici mie nu-mi este simpatic premierul, dar incerc sa am acea doza de minim respect fata de el. Nu uita ca spiritul Semperfidelis inseamna exprimare libera si, in acelasi timp, responsabila.
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF