Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Proiect SEMPERFIDELIS :: Infiintare, activitati, proiecte, programe

<< Previous thread | Next thread >>
[poll] Cel mai bun moderator
Go to page
  <<      
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
dorobant
Tue Jan 31 2012, 08:26AM

Registered Member #457

SAS, nu m-am simţit atacat. Ai atacat, şi nu pe mine. Aştept momentul şi cadrul potrivit pentru a răspunde, pînă la "neutralizare şi scoatere din luptă". Ai avut acces la pagina moderatorilor şi la toate mesajele lor personale pentru a concluziona "neimplicarea" şi "moderat complet greşit" ?
Dacă "nu" e cazul să justifici, varianta "da" nu o iau în calcul ...
De unde mă uit io atacul a fost împotriva sitului şi mai ales a lui ex-ad. Dacă din 7 moderatori nominalizaţi, 4 (în viziunea ta) nu-s buni...
Repet, aşa se vede de unde mă uit io, atacul l-am simţit împotriva SEMPER FIDELIS !
Back to top
6 User said Thank to dorobant for this Post :
 Mihais (31 Jan 2012, 08:31) , Resboiu (31 Jan 2012, 09:08) , Boribum (31 Jan 2012, 09:46) , justme (31 Jan 2012, 15:01) , Lagardere (31 Jan 2012, 21:57) , challenger (01 Feb 2012, 06:36)
emi
Tue Jan 31 2012, 08:35PM
emi
Registered Member #1691

E posibil de a vizualiza rezultatele de pina acum ?
Din cite am vazut, chiar daca nu ai votat, pe alte site-uri exista butonul view results.

Edit: vad ca am putut vota din nou, ceea ce nu e chiar corect.
Prima oara am votat Radu89, si acum ex-ad.
Doar asa am vazut statistica la zi.
(sa nu intelegeti ca daca am preferat pe cineva, am mai putina apreciere fata de ceilalti)

Parerea mea, e ca e un pic fortat subiectul, si nu prea era cazul, mai ales ca toti sunt pe merit in acea pozitie.

[ Edited Tue Jan 31 2012, 09:00PM ]
Back to top
Radu89
Tue Jan 31 2012, 10:14PM

Registered Member #918

Emi , ma gandesc ca poate desi ai votat , din varii motive votul nu s-a inregistrat si atunci ai incercat sa votezi si a doua oara , crezand ca exista o astfel de posibilitate. Am patit si eu un exact la fel (acum mult timp ) si stiu ca nu am putut sa votez de doua ori pentru ca am fost atent la sondaj. Daca era vorba ca fiecare membru sa faca o clasare in ordine crescatoare , probabil ca altfel era sondajul.

Back to top
bushes
Tue Jan 31 2012, 10:20PM
VIVA LA CORRUPCION !
Registered Member #4517

Meine damen und herring...

dupa umila mea parere ex-ad n-ar trebui sa participe la sondaj nu pentru ca e gazda ,ci pentru ca e ,sau ar trebui sa fie deasupra moderatorilor ,ca si moderatorii mai trebuie moderati nu-i asa? trebuie sa fie un factor de echilibru pe undeva , daca am o plingere in legatura cu un abuz al unui moderator ,ma adresez altui moderator ? nu ,ma adresez head-adminului sa-l puna la punct pe ...

in rest ,daca as avea bani as infiinta o fundatie non-profit pentru lichidarea tuturor moderatorilor de forumuri ,dar cum restantele la echipament intirzie mai amin si cu inima grea merg mai departe ,ca daca n-ai greutati in viata inseamna ca ai trait degeaba..

propunerile mele sint arkan sau apkah ,e adevarat a mai si exagerat dar a si invatat foarte multe de aceea ii sustin candidatura cu entuziasm (sa nu uiti de baxu' ala de bere promis- aaa...glumesc desigur) si klaus cu acelasi entuziasm ,de data asta fara paranteze

si ALM mi s-ar pare bun dar din pacate e prea bine-crescut ,pai un moderator bun inafara insusirii de a sti sa taca in momentele potrivite, trebuie sa stie si sa traga presul de sub picioarele vre-unui obraznic sau tacanit (mi-am adus aminte da ala cu reteta de boambe ) care a invadat lebensraum-ul ,pe cind el cred ca nici sa injure ca lumea nu stie ...daca se trece cu vederea peste aceasta mica deficienta cred ca s-ar califica in finala...

PS cit timp mai e valabila chestia cu sondajul ca s-ar putea sa mai am niste propuneri ?
Back to top
3 User said Thank to bushes for this Post :
 ALM (31 Jan 2012, 22:27) , apkah (01 Feb 2012, 11:42) , SAS (01 Feb 2012, 13:05)
ALM
Tue Jan 31 2012, 10:41PM
Registered Member #2039

Dragă domnule Bushes, m-aţi bine dispus. Mulţumesc! Era bine dacă începeaţi cu "Meine Doraden und Herring", ca să fie pescărie de la un cap la altul.

În ceea ce priveşte eventuala mea numire ca moderator, fără să-mi doresc acest lucru şi, în caz că va avea loc, voi fi nevoit să refuz plin de bună cuviinţă, nu vă faceţi iluzii că nu pot să trag preşul de sub picioarele zurbagiilor în cel mai elegant şi politicos mod. Pot da o probă oricând ...
Back to top
1 User said Thank to ALM for this Post :
 ŽELJKO (31 Jan 2012, 22:42)
Forensic
Wed Feb 01 2012, 12:22AM
Esse optima quae possum
Registered Member #4635

Eu l-am votat pe SPK, din doua motive:
1. am observat interventii de bun simt
2. nu am citit absolut tot forumul, asa ca inca nu am o parere completa despre toti ceilalti, insa i-as mai vota si pe ex-ad si Resboiu.
As dori sa contraargumentez si impotriva propunerii (in gluma sau serios) a userului SAS:
- desi sustine ca apreciaza valorile gramaticale, face (si repeta cu obstinatie) aceleasi erori de ortografie
- nu intotdeauna ii reusesc acordurile intre subiect si predicat (a se vedea mai jos "ceilalti [...] nu s-a implicat")
- prezinta o surprinzatoare neglijenta asupra propriei "scriituri", ceea ce denota, de obicei, un spirit slab, o persoana neatenta si delasatoare
- foloseste semnele de punctuatie incorect sau, pe alocuri, nu le foloseste deloc.

SAS wrote ...

Ma bag si eu in seama. In md evident cel mai bun moderator (echidistant si corect) este ex-ad. Pe urma ca o ordine: justme, truepride si radu89. Referitor la ceilalti.........ori nu s-a implicat cu adevarat cum e cazul lui dorobant si a lui spk ori au moderat mergand dupa preferintele si simtirile personale (aici il pot adauga si pe spk in putinele lui interpelari). Au moderat in opinia mea complet gresit spk, mihais si resboiu. SPK a moderat partinitor pentru arma din care face parte, MIHAIS, partinitor fata de unu grup format din cativa membrii (si-a insusit crezurile lor si a gresit cred eu), iar RESBOIU......ok pana la un moment dat dupa care s-a apucat el sa atace userii..........nu e normal asa ceva pentru un moderator! Sper sa nu imi fie cu suparare alegerea!
Ca propuneri de moderator: ...daca -ar putea pune modertori dor pe unele topicuri dedicate l-asi alege pe Arkan, in topicurile cu arme, forte speciale, politie, politie locala si pe Radu Patrascu in topicurile gnerale si in special p cele internationle.
Si ca o gluma, sper sa imi fie permisa si gustata, l-asi alege moderator pe BORIBUM...........pe corectitudinea folosirii limbii si a gramaticii romane!

Sa rescriem corect postul lui SAS, pentru a intelege si domnia(?)-sa ce este in neregula in tot textul pe care l-a produs si publicat:

Ma bag si eu in seama. In mod evident, cel mai bun moderator (echidistant si corect) este ex-ad. Pe urma, in ordine: justme, truepride si radu89. Referitor la ceilalti... ori nu s-au implicat cu adevarat, cum este cazul lui dorobant si al lui spk, ori au moderat mergand dupa preferintele si simtirile personale (aici il pot adauga si pe spk, in putinele lui interventii). In opinia mea, au moderat complet gresit spk, mihais si resboiu. SPK a moderat partinitor pentru arma din care face parte, MIHAIS - partinitor fata de un grup format din cativa membri (si-a insusit crezurile lor si a gresit, cred eu), iar RESBOIU... ok pana la un moment dat, dupa care s-a apucat sa atace userii... nu e normal ca un moderator sa faca asa ceva! Sper sa nu va fie cu suparare alegerea mea.
Ca propuneri de moderator: daca s-ar putea numi moderatori doar pe unele topicuri dedicate, l-as alege pe Arkan, in topicurile cu arme, forte speciale, politie, politie locala si pe Radu Patrascu in topicurile generale si in special pe cele internationale.
Si, ca o gluma - sper sa imi fie permisa si apreciata - l-as alege moderator pe BORIBUM... pentru corectitudinea folosirii limbii romane!

Pe cei care nu sesizati TOATE corecturile pe care le-am facut, va rog sa analizati eventual litera cu litera si sa fiti atenti la micile reformulari.

De asemenea, prezint complimente lui ex-ad si Resboiu, moderatori cu interventii demne si frumoase.

Catre toti cei care mai arata cu degetul catre gramatica altcuiva, fara a fi ei insisi in stare sa scrie corect: incercati sa inlocuiti momentele de ipocrizie cu momente de lectura a manualelor de clase primare; cu siguranta va vor fi de mai mare folos! De asemenea, va rog sa nu mai incercati subtilitati de genul "sper sa-mi fie permisa si gustata". Nu stiu cat v-ar placea sa primiti si Dvs. oferte de a le gusta pe ale altora. Fiind vorba, desigur, despre glume.

[ Edited Wed Feb 01 2012, 12:35AM ]
Back to top
1 User said Thank to Forensic for this Post :
 Lagardere (01 Feb 2012, 18:47)
ALM
Wed Feb 01 2012, 08:08AM
Registered Member #2039

Prietene Forensic, eram dispus să vă ofer un "Thanks" dacă vă limitaţi cu expozeul la primele şase rânduri. În patria lui John Bull există un proverb scurt şi concis: "Nobody's perfect". Ca dovadă segmentul de propoziţie "domnia(?)-sa". Şi nu mă refer la semnul întrebării, care intră în alta zonă decât cea gramaticală. Evident că folosirea corectă a limbii române este un semn de respect faţă de cititori, dar nu toată lumea are timpul necesar să-şi corecteze postările pe Forum. După părerea mea, important este mesajul ori, în postarea la care dvs aţi făcut analiza textului, tocmai mesajul şchioapătă. Aveţi impresia că dvs excelaţi la capitolul mesaj? Iată unul cu care eu nu m-aş lăuda: "incercati sa inlocuiti momentele de ipocrizie cu momente de lectura a manualelor de clase primare". Opt postări sunt cam puţine pentru a căpăta "dreptul" de a urechia colegii de Forum.

În altă ordine de idei, constat că încă sunt mulţi colegi care n-au aflat că Ex-ad este owner-ul acestui Forum. Cu alte cuvinte, vă place, nu vă place, Ex-ad rămâne moderatorul şef. Nu sfătuiesc pe nimeni să-i verifice capacitatea de "moderare".
Back to top
3 User said Thank to ALM for this Post :
 dorobant (01 Feb 2012, 08:50) , apkah (01 Feb 2012, 11:45) , Lagardere (01 Feb 2012, 18:47)
Forensic
Wed Feb 01 2012, 09:51AM
Esse optima quae possum
Registered Member #4635

Am doar 8 posturi pentru ca prefer sa citesc si sa tac. Sunt aici pentru informare si apreciez cand este bine prezentata. Le multumesc tuturor celor care isi rup din timpul lor pentru a impartasi din experienta proprie intr-o maniera placuta ochiului, inclusiv tie pentru feedback.

[ Edited Wed Feb 01 2012, 09:52AM ]
Back to top
Hannibal
Wed Feb 01 2012, 10:40AM
.
Registered Member #1460

Parerea mea e ca ar trebui sa primeasca bann cei cu postari putine, desi au contul creat de mult timp - un an spre exemplu; am urmarit userii de pe forum si sunt foarte multi in situatia asta, adica a acelora care prefera "sa citeasca si sa taca".

[ Edited Wed Feb 01 2012, 10:44AM ]
Back to top
Forensic
Wed Feb 01 2012, 11:14AM
Esse optima quae possum
Registered Member #4635

Nu cred ca ar fi prea bine, pentru ca unii mai si muncesc, au familii, altii pleaca in Afghanistan sau alte zone de conflict pt 6 luni sau chiar 1 an... altii isi iau concediu post-natal (daca nu ma insel, 2 ani e durata) pentru ingrijire copil. Mai sunt si elevii de la scoli militare sau de Politie, cu program destul de incarcat... Nu poti impune cuiva obligativitatea de a avea acces la internet, disponibilitate de timp sau de contributie acolo unde nu simte nevoia, pana la urma "si militarii au drepturi"

[ Edited Wed Feb 01 2012, 11:17AM ]
Back to top
ŽELJKO
Wed Feb 01 2012, 11:37AM
Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. (Nicolae Iorga)
Registered Member #2730

decat sa spuna "prostii"(dupa cum mai spun si eu),mai bine...

[ Edited Wed Feb 01 2012, 11:37AM ]
Back to top
Superagentu'
Wed Feb 01 2012, 12:53PM
Registered Member #1956

Mie imi place justme.

[ Edited Wed Feb 01 2012, 12:53PM ]
Back to top
pui_mic
Wed Feb 01 2012, 08:17PM
Registered Member #636

Salutare oameni buni!Desi nu am mai postat nimic "interesant"(asta daca am facut-o vreodata)..pe acest forum,am avut placerea sa citesc ce au scris altii.. asa ca indraznesc sa-mi dau si eu cu parerea..sefa e sefa.. asa ca iese din discutie...pe dorobant si pe arcan ii stiu bine(arcane lasa-te de moderat ca tu esti caine,frate..nu-ti iese)..erau pe aici in 2007-2008...(ce activitate era pe atunci..ne certam ca la usa cortului...ce-i drept pe felia noastra).. cat despre ceilalti moderatori..numai de bine.. cel mai mult mi-a placut Radu89-pentru echilibru...o calitate ce o apreciez primordiala pentru a modera o discutie!
Back to top
1 User said Thank to pui_mic for this Post :
 SAS (02 Feb 2012, 01:15)
apkah
Wed Feb 01 2012, 10:44PM
arcan
Registered Member #566

Hehe...:))) am si recunoscut ca eu nu am calitatile necesare unui moderator...:)
Back to top
apkah
Wed Feb 01 2012, 10:46PM
arcan
Registered Member #566

apkah wrote ...

Cred ca are dreptate Semper Amator.Intradevar, in topicurile specializate nu pot fi moderatori civili, pentru simplul fapt ca nu dispun de cunostintele specifice, ci cel mult de unele generale.
Pe de alta parte...este si pericolul ca moderatorul sa se contreze cu cei care scriu stramb pe topicul lui,si sa nu fie impartial...

p.s.
Merci de nominalizare, dar nu am rabdarea si deschiderea necesara unui moderator..indiferent pe ce topic..

Aci am recunoscut
Back to top
Go to page
  <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF