Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: Presedintie, CSAT

<< Previous thread | Next thread >>
Alegerile prezidentiale 2014
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Resboiu
Sat Nov 22 2014, 01:32AM

Registered Member #2526

bushes wrote ...

Si nici tapalaga nu e mussolini , cu toate ca vrea o revolutie fascista .

Unde noi vedem sfirsitul ei vad inceputul , au uitat ca ura naste ura ..

Nu e, din fericire nu e nici Mihail Manoilescu.
Back to top
1 User said Thank to Resboiu for this Post :
 bushes (22 Nov 2014, 08:17)
Resboiu
Sat Nov 22 2014, 01:36AM

Registered Member #2526

Bendis wrote ...

Pe principiul: "pe civil il poti militariza dar pe militar nu-l mai poti civiliza", am ales un avatar suav deoarece sunt o iubitoare de natura... )) iar cu "bilutele"...ahhhh...am zis ca suna mai gingas... asa...ca mine

Sa spunem adevarul, tu arati gingaş... dar mai mult rebelă.

Back to top
1 User said Thank to Resboiu for this Post :
 Bendis (22 Nov 2014, 01:47)
Bendis
Sat Nov 22 2014, 01:47AM
Registered Member #5071

Mereu ai fost un domn :*
Back to top
Terentius
Sat Nov 22 2014, 08:13AM
Terentius
Registered Member #2186

Un mesaj pentru preşedintele ales

Back to top
2 User said Thank to Terentius for this Post :
 bushes (22 Nov 2014, 08:15) , Klaus (22 Nov 2014, 10:35)
djebel
Sat Nov 22 2014, 11:08AM
Registered Member #3603

Cam asa arata PNL+PDL, adica PNL pe nou? O fi semn rau? Se lasa cu bum-bum?

Coliziune între maşinile lui Flutur şi Ţurcanu
Actualitate

Maşinile folosite de Cătălin Flutur şi Florin Ţurcanu, co-preşedinţii Partidului Naţional Liberal la Botoşani, s-au ciocnit ieri, pe Calea Naţională, înainte de trecerea de pietoni de lângă Farmacia Anca. Potrivit martorilor, Skoda Octavia înmatriculată pe Locativa, societate condusă de fostul primar, a intrat cu partea din stânga faţă în partea din dreapta spate a Land Rover-ului tatălui preşedintelui Consiliului Judeţean. Maşina de teren a putut continua drumul, însă Skoda a fost trasă pe dreapta într-o alveolă.
Deocamdată nu se ştie dacă la volanul celor două autoturisme se aflau Cătălin Flutur şi Florin Ţurcanu, deoarece cei doi politicieni nu au putut fi contactaţi ieri pentru a confirma sau infirma acest lucru, deşi au fost sunaţi în mod repetat pe parcursul a mai bine de trei ore.
Cel mai probabil, nefiind vorba de rănirea vreunei persoane, cei doi conducători auto au apelat la constatare amiabilă şi s-au înţeles pentru remedierea pagubelor.

LINK
Back to top
Mihais
Sat Nov 22 2014, 06:41PM

Registered Member #2323

bushes wrote ...

Mihais wrote ...

Avem politruci si tovarasi cat incape.Dar de unde fascism?

Cind vrei o societate epurata de toti. cei nealiniati politic , onform liselor , cum se numeste ?

Comunism.Fascistii si nazistii au lasat o gramada de nealiniati in treaba lor.
Sa vedem ce zice de fapt articolul incriminat al lui Tapalaga.
Nu vrea sa uite nume de gargaragii,nu vrea sa tolereze aceasi politruci care se invart de 25 de ani,vrea sa iasa in strada mai des,vrea o administratie mai eficienta,nu va uita promisiunile lui Johannis si ar vrea ca BOR sa nu mai primeasca bani publici.Cu ultima afirmatie sunt foarte multi preoti si monahi de acord.Ii incurca amestecul politic in misiunea lor.
Heil Hitler!!Curat fascism.

Si mi se mai pare ciudat ca taman acum apare un termen discreditat in Romania de zeci de ani.La noi fascist e ala pe care au boala comunistii,iar aia au boala pe orice om normal.Si coincide a naibii de bine aparitia acestui termen cu niste evenimente din vecini si cu valul de propaganda muscaleasca.Se ofticara rau fratiorii mai mari,pasamite.Se pare ca le-am stricat neste socoteli.Iarasi.

Si cred ca stiu si ce anume le-am stricat.Ei ar fi sperat la o pozitie mai abiguua a Romaniei,prin care ei sa aiba cale libera in S-E Europei,spre Serbia,Ungaria si Bulgaria.Care ar fi eliminat din start mare parte din taria aliantei ce se injghebeaza intre polonezi,baltici si ucraineni si in care noi o sa fim probabil al doilea miez.Si care ar fi rupt in 2 frontul de est al NATO.Si care ar fi mai fi fost un mare bonus pt. campania lor de divizare a NATO.
In concluziune,iob tvoiu mati,tovarisci.

Back to top
1 User said Thank to Mihais for this Post :
 Terentius (22 Nov 2014, 21:28)
djebel
Sat Nov 22 2014, 06:52PM
Registered Member #3603

@Mihais, fa-ma sa inteleg: majoritarii care au votat USL in 2012 au fost manipulati dinspre est? Eu am crezut ca a fost un mare sictir de Base!
Back to top
1 User said Thank to djebel for this Post :
 bushes (23 Nov 2014, 20:01)
Mihais
Sat Nov 22 2014, 07:35PM

Registered Member #2323

N-are rost sa amestecam lucrurile,zic io.2012 si caderea lui Boc au fost justificate de abuzurile si incompetenta de atunci.Insa atunci PSD a mai primit o sansa.Pe plan intern si-au batut joc de ea.
In 2012 nu se punea problema de pericol extern.Tot ce se considera posibil erau ipotetice probleme in Transnistria,echivalentul diplomatic al injuraturilor in trafic.In 2014 vorbim de disolutia unui mare vecin si posibila vecinatate cu o putere ostila.Mai vorbim si de incercari de provocari in republica Moldova,care are 1 milion de cetateni romani(excluzand prin absurd orice altceva).Putem considera ca certa ostilitatea rusa fata de exploatarile ce le vom face in Marea Neagra,care ating unul din pilonii puterii statului rus,dependenta europeana de energie.
Avem inalti oficiali rusi care ne ameninta cu vizite cu bombardierul,companii rusesti care santajeaza guvernul si procurorii romani.Cu ocazia asta avem si prim-ministrii romani care fac ceva pe interesul roman si nici macar nu tin seama formal de independenta justitiei,in graba de a linge unde scuipa rusii.

Gasca rosie a pierdut in plan intern la fel de meritat ca cea portocalie.Base e presedinte in urma unei interferente de neiertat a vestului in treburile noastre.Dar cum a pierdut Ponta,cum apare un modus operandi rusesc.Firav,inca,dar asa procedeaza baietii,cu rabdare.

Si inca ceva.In 2012 s-a votat pt. schimbarea intregului sistem.USL a ignorat acest lucru.Acum nu e decat o repetitie a acelui vot.Cu avertismente destul de limpezi pt. noul presedinte sa faca ce poate pt. asta.Poporul nostru nu face discriminari,ii uraste in mod egal si pe Hrebenciuc si pe Videanu.

Back to top
1 User said Thank to Mihais for this Post :
 Terentius (22 Nov 2014, 21:28)
bushes
Sat Nov 22 2014, 10:20PM
VIVA LA CORRUPCION !
Registered Member #4517

Cine hotaraste cine e gargaragiu si politruc ,cine hotaraste care-s televiziune de partid si ce derapaje fac ? Tu , tapalaga , altcineva ? Strada ?

Mai. E putin si o sa spui ca daca era ponta presedinte , romania devenea cea de-a 16-a republica a marii uniuni sovietice .hai sa fim seriosi .....

Poate imi explici si mie asta :
LINK

MIȘCAREA FACEBOOK ANUNĂ MITINGURI DE PROPORTII: Lovim in inima Sistemului; 29 Noi -> 1 Dec; #Protest National in Bucuresti

Nu ne putem opri acum când am făcut un pas mare înainte, când am căpătat încredere și când am redescoperit spiritul eroic și sacrificial al poporului roman, acum suntem mai unii ca niciodată, mai aproape ca niciodată de reforma adevărată, ACUM E MOMENTUL SA DAM TOT CE AVEM MAI BUN, timpul nostru, curajul nostru, sa credem în visul nostru, sa stam alături de președintele nostru -un om e prea puin pt a face ceva cu adevărat important.

Impreuna putem face diferena, am văzut asta în 16 noiembrie. Încă un pas!

Da un weekend pentru tara asta, da un weekend pentru ca sa schimbi istoria, ia din timpul tău si din banul tău și hai în București din orice jude ai fi, sa mai demonstram încă odată ca puterea aparine poporului, ca poporul are o voce și vocea lui striga: A AJUNS! A sosit ziua dreptăii! Ziua eliberării de o o plaga veche instalata în '47.

Hai la București de ziua naională sa lovim în inima sistemului, în cuibul parveniilor, sa facem ceva pentru noi și copii noștri. Sa spunem peste ani ca s-a meritat sa jertfim, s-a meritat sa moara oameni în 89, s-a meritat sa transformam click-ul în fapte, like-ul în implicare comment-ul într-o voce care striga în unitate: "Puterea e a poporului! Ori respectai voina poporului ori dispărei din fata noastră"
Back to top
Mihais
Sat Nov 22 2014, 11:20PM

Registered Member #2323

Toti se vaietau ca romanii nu fac nimic.Acum cand fac,e fascism.Asta e.

Io am impresia ca tii musai sa faci din tantar armasar.Ok,il detesti pe Base &gasca.Esti un moderat.Eu is mai fascist,am alergie la toti,rosii si portocalii.
Fratele meu,amu cateva luni Gadea de la A3 striga la Antonescu ca e basist.Afirmase acesta cum ca Base facuse o afirmatie pertinenta.Cum si-a permis asa ceva?
Daca e vreunul care sa creada ca acest nivel de punere a problemei are vreo tangenta cu vreun standard jurnalistic,e dreptul sau.Mie imi pare insa ca e abandonul oricarui standard in materie.Si care duce la divizarea oamenilor pe criterii ridicole,taman in momente cand ne putem trezi cu o ditamai criza la poarta.Gasca rivala habar n-am ce aberatii scotea,pt. ca nu ma uit de regula la televizor.Probabil raspundea cu aceasi moneda.

Sa nu uitam acest fel de propaganda e un indemn de bun simt.Nu-i trimite nimeni la Dachau.Dar in 3.14zda ma-sii sper ca am voie sa-i bag pe toti.

Nu stiu cine hotareste cine-i politruc,da' daca tot intrebi,iete criteriul meu:cineva afiliat oricarui partid,care a detinut o functie in aparatul de stat pe baza apartenentei politice,precum si cineva care a facut bani pe seama statului prin PCR,dar altfel e prezentat ca ''om de afaceri''.E o categorie destul de numeroasa,da' nu-i vina mea.Si-s cel mai mare fascist din lume,ca vreau sa reduc la jumate numarul si puterea aparatului de stat.
Iar cu Rossia,vad ca incerci sa o duci in derizoriu,doar de amorul retoricii.N-am zis vreodata ca is zmei.Din contra,cred,pe baza unui calcul elementar,cu care cred ca te-ai intalnit macar in academie,ca si in situatia absurda si de neimaginat in care am fi singuri asa cum suntem,fata-n fata cu ei singuri,tot putem respinge o invazie ipotetica.Desi acest caz extrem e cel mai improbabil,nu inseamna ca nu ne confruntam cu un pericol extern major pt. interesele noastre.Atat cele interne cat si externe.

Mein Freund,de rahaturi politicianiste ieftine nu merita decat sa radem.Da' hai sa ne uitam la chestiile cat de cat de substanta.
Back to top
bushes
Sat Nov 22 2014, 11:34PM
VIVA LA CORRUPCION !
Registered Member #4517

Cred ca n-ai inteles . Nu am vazut nici o referire in mizeria aia la celalta parte . E vorba doar de cei care au votat cu ponta.
Cit despre treaba cu rusii e u O duc in derizoriu si tu tragi concluzii monstruase . Cine vrea un sef de stat care sa nu mai stea in genunchi in fata licuricilor de diferite culori este fie comunist , fie filorus , fie vrea sa slabeasca flancul sudic al nato , fie e manipulat sa faca astea pe rind sau pe toate la un loc

N -am inteles pentru ce sa se iasa in strada , te intreb pentru ca te vad integrat perfect in miscarea asta antisistem

Ps stii cine a mai aruncat chestia cu n-o sa va uitam si avem listele pregatite (ei le spuneau listele negre ) niste baieti bine determinati si cu tinere de minte din Miscare si chiar s-au apucat sa lucreze cu succes pe listele astea incepind cu noiembreie '40 si ar fi si terminat treaba o daca nu-i alunga antonescu cu souturi in cur si focuri de mitraliera , de la guvernare

[ Edited Sat Nov 22 2014, 11:55PM ]
Back to top
Mihais
Sat Nov 22 2014, 11:52PM

Registered Member #2323

Pai nu-s asa de bine integrat,din moment ce habar nu am.

Nu stiu ce concluzii monstruoase trag,dar momentan avem o armata rusa in tara vecina.Iar daca dragii pesedisti nu erau dispusi sa stea in genunchi,puteau incepe sa reformeze statul,economia si armata.Daca eram si noi la jumate din capacitatea de lupta a Finlandei,o tara cu PIB ceva mai mare ca noi, dar populatie de 3.5 ori mai mica,puteam dezbate daca ne aliem cu cineva sau stam neutri.

[ Edited Sat Nov 22 2014, 11:53PM ]
Back to top
bushes
Sun Nov 23 2014, 12:03AM
VIVA LA CORRUPCION !
Registered Member #4517

Oricum bucura-te , la cum vad eu lucrurile in urma marillor demonstratii de protest anti/sistem se pare ca sleahta portocalie ( noul pnl ) va reveni la guvernare si o sa continue sa modernizeze economia , sa reformeze statul si armata , sa creasca pib-ul , adica exact ce-au facut pina in 2012

[ Edited Sun Nov 23 2014, 12:10AM ]
Back to top
1 User said Thank to bushes for this Post :
 ALM (23 Nov 2014, 08:38)
Mihais
Sun Nov 23 2014, 12:39AM

Registered Member #2323

Ma doare mai jos de spate de cine guverneaza,daca face ce are de facut.Nu-s convins decat de faptul ca toti care au fost pana acum trebuie sa dispara.
Back to top
ALM
Sun Nov 23 2014, 08:38AM
Registered Member #2039

Mihais wrote ...

Pai nu-s asa de bine integrat,din moment ce habar nu am.

Nu stiu ce concluzii monstruoase trag,dar momentan avem o armata rusa in tara vecina.Iar daca dragii pesedisti nu erau dispusi sa stea in genunchi,puteau incepe sa reformeze statul,economia si armata.Daca eram si noi la jumate din capacitatea de lupta a Finlandei,o tara cu PIB ceva mai mare ca noi, dar populatie de 3.5 ori mai mica,puteam dezbate daca ne aliem cu cineva sau stam neutri.

Păi de ce nu ne-aţi spus aşa mai demult, domnule Mihais? Aş fi fost şi eu "mai reţinut" în discuţii. De exemplu, v-aş fi sugerat să daţi jos drobul de sare "sovietic" şi v-aş fi spus că reforma statului presupune existenţa lui. Ori, după umila mea părere, pe meleagurile mioritice cam de multişor România este o colonie, guvernată prin telefon, bună de muls şi de noi şi de "pretini".

Vă anunţ cu respect că "dragii pesedişti", împreună cu alte partide, guvernează de numai doi ani din ultimii zece ani de înflorire multilateral dezvoltată. Nu ştiu ce reforme aşteptaţi dvs dar, cu respect vă comunic, că reformele se fac în timp de pace. Adică, după ce se astupă găurile făcute de predecesori, se plătesc datoriile obligatorii şi se instituie un memorandum cu toate partidele şi "societatea civilă", se poate trece cu avânt revoluţionar (că banii cam lipsesc) la implementarea Programului de guvernare, aprobat cu entuziasm în 2012. Nu ştiu (de asemenea) cum de nu aţi aflat că există o diferenţă de "viteză" între căderea într-o groapă şi ieşirea din ea.

Dar toate astea sunt deja la timpul trecut. Sper că "pesediştii" nu vor accepta situaţia de "ţapi ispăşitori" şi vor demisiona din guvern. Oricum, numai guvernare nu s-ar numi ceea ce ar putea face cu valul de ostilitate generat de iohannişti şi slugile băsiste "reformate" în liberali. Ei bine, revenirea la o structură a guvernului model boc, precis va duce la reformarea statului, a economiei şi a armatei. Rapid şi eficient! Nici ei n-au bani dar TVA-ul mai suportă creşteri, bugetarii s-au învăţat cu tăierile de drepturi, pensionarii se lăfăie şi FMI-ul rânjeşte plin de speranţe ...
Back to top
1 User said Thank to ALM for this Post :
 bushes (23 Nov 2014, 10:23)
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF