Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MApN

<< Previous thread | Next thread >>
Proba medicala!
Go to page
  <<      
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Pârvu Florin
Sun Jul 30 2017, 02:03PM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

Replici mutate dintr-un topic inchis LINK

alexjeje wrote ...

salutare sunt nou pe forum si am o ? legata de vizita medicala daca sunt operat de hernie de disc (lombar l4 l5) de acum 4 ani si ma simt foarte bine de ex: alerg 2 km si nu am dureri, chestia e ca ma poate gasi inapt ?

Hannibal wrote ...

Daca ai adeverinta ok de la medicul de familie si ai grija ce spui la Chirugie, esti ok.

Acuma, ce vei face, in caz ca intri...Problema ta.
Back to top
Foxxie
Sun Aug 20 2017, 10:28PM
Registered Member #11168

Salutare, ma scuzati daca postez unde nu trebuie, imi cer scuze si puteti sa-mi stergeti comentariul, dar stie cineva unde pot efectua o vizita medicala, alta decat cele de la politie, fortele terestre/aeriene/navale, sri, etc., pentru a afla daca sunt apt sau nu din punct de vedere al baremului medical militar?
Back to top
Pârvu Florin
Mon Aug 21 2017, 12:03AM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

Daca as fi in locul tau, cu baremul medical in mana LINK as merge la medicul de familie si l-a ruga sa ma indrume.

Daca vrei in armata, la o arma mai deosebita, gen aviatie, scafandri, parasutisti, nu vei putea face niciunde in civilie probele specifice, gen barocamera, decompresie exploziva, test de toleranta la oxigen, sau eu cel putin nu stiu sa poti face asta in civilie.

Mult succes si speram sa ne tii la curent, ajutandu-i si tu pe altii, asa cum sper ca eu ti-am fost de folos.
Back to top
Foxxie
Mon Aug 21 2017, 02:39PM
Registered Member #11168

Nu prea am incredere in competentele medicului meu de familie, dar o sa incerc. Cat despre arma, nu, nu e vorba despre aviatie, scafandri sau parasutisti, ci despre ANIMV. Multumesc mult pentru ajutor!
Back to top
Pârvu Florin
Wed Nov 22 2017, 11:04PM

Registered Member #1287

Laurentiu222 wrote ...

Buna ziua!

Am un coleg ce vrea sa se inscrie la pompieri anul viitor, dar are o problema medicala, iai lipseste aproape jumatate dintr-un deget de la mana stanga.Credeti ca are sanse sa treaca peste verificarea medicala?

Aveti aici LINK baremul medical, poate verifica singur daca e sau nu apt.

Ca sa-l scutesc pe colegul dumneavoastra de efortul de a cauta:

XV. AFECŢIUNI ALE APARATULUI MUSCULO-SCHELETAL
t) pentru alte interesări ale oaselor mâinii sau piciorului - lipsa unor degete, falange etc. - se va ţine cont de gradul de afectare a ortostatismului, mersului, gestualităţii, prehensiunii etc. - Inapt

in traducere personala, decide comisia.

[ Edited Wed Nov 22 2017, 11:19PM ]
Back to top
1 User said Thank to Pârvu Florin for this Post :
 Laurentiu222 (23 Nov 2017, 18:04)
Laurentiu222
Sun Jan 28 2018, 09:26AM
Registered Member #11153

Buna ziua!
Sunt sanse sa am probleme cu proba medicala daca am 2 carii si o masea lipsa? Mentionez ca nu sunt vizibile cand vorbesc sau rad.
Back to top
truepride
Thu May 10 2018, 05:19PM
Fiat justitia ruat caelum

Registered Member #996

x6IT32 wrote ...

Buna seara,

Saptamana viitoare vreau sa ma inscriu pentru recrutarea in armata, dar din pacate am miopie - 1,75. Nu stiu prea multe despre partea asta daca voi putea fii recrutat sau nu in urma fisei medicale.
Back to top
Alin88
Sat Jul 14 2018, 08:04PM
Registered Member #12742

Salutare ! Cineva care ma poate ajuta si pe mine cu baremul oftalmologic pentru fortele speciale ?
Am fost azi la un control si ma diagnosticat cu astigmatsim hipermetropic +0.75 ochiul stang. Credeti ca ma afecteaza ?
Back to top
Alin88
Wed Aug 01 2018, 09:06AM
Registered Member #12742

Salutare, am mai intrebat pe grup despre problema mea cu astigmatism hipermetropic +1.00 daca pot da la fortele speciale sau nu?
Back to top
Go to page
  <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF