Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
pompieri....
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
firejunele
Sun Mar 01 2015, 02:58PM
firejunior
Registered Member #9996

Acel pompier supermultumit se incadreaza perfect in tipul ganditorilor"profunzi" romani care se ghideaza dupa lozincile: " decat mai rau e bine si asa" si "decat sa ne dea afara". E , de obicei, preferatul sefilor, supus umil, antipatic restului colegilor, militarul desavarsit ce foloseste des cuvintele:daca o zis sefu!

[ Edited Sun Mar 01 2015, 03:00PM ]
Back to top
1 User said Thank to firejunele for this Post :
 magirus (02 Mar 2015, 14:01)
Dumitru Ioan
Sun Mar 01 2015, 03:29PM
Registered Member #10076

Căutați pe facebook "Împotriva programului operativ în ture de 24/48 al pompierilor militari" dați like, aștept orice sugestii, de asemenea pe câțiva dintre voi care se pricep și vor să administreze comunitatea. Suntem 18000 de subofițeri operativi, la 5000 de like-uri pe comunitate eu zic ca ajungem la stirile ProTV
Back to top
Gilica
Sun Mar 01 2015, 06:16PM
Registered Member #10071

Replica pentru DL.Apostol Lucian‎

POMPIERII
1 oră ·
Deoarece am constatat ca acest grup care poarta un nume atat de mare si atat de respectat nu are moderatori sau administratori (sau cel putin nu isi fac simtita prezenta) care sa se ocupe de comentariile si postarile de aici, va rog sa imi dati voie sa ma retrag . Si fac asta pentru ca nu este normal ca cineva sa faca comentarii si sa posteze in numele tuturor Pompierilor printre care sunt si eu .
Sa fii militar inseamna cu totul altceva decat ce e aici . Drepturile si indatoririle militarului sunt strict reglementate de regulamentele militare . Daca unele persoane care se considera militari nu cunosc aceste drepturi si indatoriri si considera ca prin jigniri si denigrari aruncate pe diferite siteuri sau pagini de facebook isi rezolva anumite dorinte personale frustrari sau nemultumiri , va rog sa-mi dati voie sa nu ma amestec cu aceste persoane
De aceea am hotarat sa parasesc acest grup (pagina de facebook) in care nu regasesc demnitatea si onoarea unui militar . va rog sa imi dati voie sa inchei cu un citat in speranta ca multi de aici isi vor aminti ce inseamna sa fii militar .
" Disciplina militară constă în respectarea de către militari a normelor de ordine şi de comportament obligatorii pentru menţinerea stării funcţionale, îndeplinirea misiunilor specifice şi buna desfăşurare a activităţilor din armată.
Comandantul este obligat să aplice măsuri ferme pentru prevenirea şi combaterea faptelor care afectează disciplina militară. "

Citat forum.pompierii.info

Domnule frate apostol al 3-lea dupa Iisus Hristos : Armata ti-a dat un grad!Armata ti-a dat un nume!Armata ti-a dat responsabilitati!Armata ti-a dat drepturi!Armata ti-a dat subalterni!Armata ti-a dat un salariu!Sti pentru ce il iei?Sa iti conduci oamenii!Sa ii reprezinti!Sa le aperi drepturile!Ce ai facut pana acum, decat sa bati apa in piua cu regulamentele?Stii un singur lucru!Sa ameninti!

[ Edited Wed Mar 04 2015, 11:55AM ]
Back to top
3 User said Thank to Gilica for this Post :
 Klaus (01 Mar 2015, 20:20) , JohnyBoy (01 Mar 2015, 20:40) , bushes (02 Mar 2015, 09:24)
Dumitru Ioan
Sun Mar 01 2015, 06:35PM
Registered Member #10076

a plecat imediat dupa ce am promovat eu comunitatea cu poza aia expresiva pe grup ))))))))
Back to top
Coffeeman
Sun Mar 01 2015, 06:40PM
Glamdring
Registered Member #2685

. Mie daca mi-ar cere personal, detalii despre utilizatori le-as arata, cum ne fac unii noua, direct poarta, spunandu-le ca mai sunt 10 care vor sa afle. Am auzit ca se practica urmarirea asta, care mie mi se pare cam ciudata, sa incerci sa afli cine este omul din spatele unui nickname, pe internet, un spatiu public pana la urma. Si sa incerci sa-i inchizi gura, asta e ca si cum l-ai suna acasa si i-ai spune sa nu-i mai spuna sotiei sau copilului cat de nemultumit e el de munca.
PS: Domnilor de la SIPI, nu mai incercati prin diferite amenintari sa aflati cine este unul sau altul, nu asa merge treaba. Incecarile de aflare dupa IP sunt "lame" si daca ati fi avut ceva profesionisti ati fi inteles ca asta merge mai mult in filme.
wrote ...
CCR recunoaste in mod explicit adresa IP ca fiind o data cu caracter personal (par 75) si importanta tratarii sale ca atare in contextul datelor de trafic
.
Treaba merge si invers, a celor care arunca cu noroi, dar nu au dovezi clare, arunca cu nume, dar nu recunosc, etc.

Back to top
1 User said Thank to Coffeeman for this Post :
 Klaus (01 Mar 2015, 20:20)
Dumitru Ioan
Sun Mar 01 2015, 07:13PM
Registered Member #10076

LINK
Back to top
Klaus
Sun Mar 01 2015, 10:00PM
Registered Member #3279

Conducerea ISUMBIf este imputernicita, asa ca fanii fostului IS de Giurgiu pot spera ca el sa se intoarca, asta daca nu ia examenul pentru functia de prim-adjunct (cu grad de general) >:)
Oricum, cel putin unul dintre cei 3 imputerniciti am inteles ca nu este multumit de ce este acolo si are rezerve in a continua pe functia respectiva.
Back to top
3 User said Thank to Klaus for this Post :
 Cristian2002 (01 Mar 2015, 22:35) , bushes (02 Mar 2015, 09:24) , redfire1981 (07 Mar 2015, 23:52)
Cristian2002
Sun Mar 01 2015, 10:49PM
Registered Member #10061

Sondaj Avangarde
Incredere in Pompieri 91%
Incredere in Raed Arafat 74%
La mai mare domnule secretar de stat, sa ne traiti.

[ Edited Sun Mar 01 2015, 11:01PM ]
Back to top
justme
Sun Mar 01 2015, 11:49PM

Registered Member #2073

Off-topic:
@Cristian2002
Arafat are 72%, nu 74%.

On-topic:
Nu stiu cat vor rezista pompierii in noul program, dar cred ca nu foarte mult. Una e sa fii in randul sefilor, frecandu-ti turul pantalonilor de scaunul din birou si luand salarii mari (de multe ori nemeritate), alta sa te gandesti cu ce carpeli mergi la interventii.

[ Edited Sun Mar 01 2015, 11:51PM ]
Back to top
1 User said Thank to justme for this Post :
 Ionica H (02 Mar 2015, 17:53)
Klaus
Sun Mar 01 2015, 11:50PM
Registered Member #3279

Domnul Arafat jongleaza cu niste termeni si face cateva afirmatii in interviul dat in agendapompierului.ro LINK drept pentru care eu cred ca ori nu este bine informat, ori dezinformeaza dansul, prin deformarea unor adevaruri. Asa ca pe baza celor declarate de dansul (imi) pun cateva intrebari retorice.

...Și aici aș dori să subliniem că de angajat oameni, poate mâine putem angaja 500-1000 de oameni, dar asta nu înseamnă că sunt și pregătiți pentru intervenție - ii (re)aduc aminte ca in Bilantul IGSU pe anul 2011 la pagina 31 scrie ca pierderile in acel an au fost de 2006 subofiteri, 19 maistri militari si 108 MABC. De acord ca printre acestia au fost si pierderi naturale (pensionari, demisii, deces sau ce or mai fi fost), dar marea majoritate au fost cei disponibilizati. Li s-a spus ca au prioritate la angajare daca IGSU va mai avea nevoie de oameni, iar azi nu se gasesc 500-1000 de pompieri gata pregatiti... mi se pare o jignire pentru oamenii aia care au la activ sute de interventii, nu mai zic ca multi sunt cu scoala militara. De ce nu va zbateti pentru suplimentarea statului de organizare al IGSU cu 1000 posturi la subofiteri si organizati sesiune de admitere din sursa externa, conditia de participare fiind sa fi fost subofiter/maistru militar/MABC disponibilizat in 2011? Daca vin peste 1000 faceti concurs, daca vin 1000 sau mai putini ii angajati direct. Poate multi si-or fi gasit alte rosturi, alte joburi, in tara sau afara (cunosc si, si), poate nu vor dori sa revina intr-un sistem care i-a ejectat la comanda politica din 2011. Dar or fi si cateva zeci, daca nu sute, care or fi vrand sa revina, care inca mai au drogul acestei meserii. De ce nu incercati? Stiu, este mai usor de calarit cei din sistem...

Back to top
3 User said Thank to Klaus for this Post :
 justme (01 Mar 2015, 23:56) , bushes (02 Mar 2015, 09:24) , Ionica H (02 Mar 2015, 17:55)
Logout
Mon Mar 02 2015, 07:09AM
logout
Registered Member #10017

Klaus wrote ...

Conducerea ISUMBIf este imputernicita, asa ca fanii fostului IS de Giurgiu pot spera ca el sa se intoarca, asta daca nu ia examenul pentru functia de prim-adjunct (cu grad de general) >:)
Oricum, cel putin unul dintre cei 3 imputerniciti am inteles ca nu este multumit de ce este acolo si are rezerve in a continua pe functia respectiva.

Ca sa pice cineva un examen (chiar si pt o functie de general) ar trebui ca inainte sa doreasca se inscrie la acel examen. Dupa stiinta mea actualul IS de Giurgiu(nu fostul cum zici tu)-este de notorietate faptul ca nu are niciun gand sa se inscrie la niciun examen la Bucuresti si lucrul asta il stiu cam toti din ISUBIF. Asa ca...

@ Gilica incetisor domnule cu galgaiala sa nu te ineci in mania proletara. De cand ai intrat pe forum nu faci decat atac la persoana si visezi numai apostoli. Este de remarcat cu cat curaj comentezi o opinie asumata a unuia care-si da nume si prenume si tu ii dai replici ditirambice ascunzandu-te sub fusta anonimatului. Barbat adevarat!

In incheiere, mai curand decat se asteapta unii o sa apara surprize. Cine viseaza ca sub un nickname ca militar poti sa injuri, sa ameninti, sa jignesti sa instigi etc se afla in mare eroare.
Sa va spun secretul lui Polichinelle: Nu exista anonimat pe internet. Cine vrea sa te gaseasca te gaseste repejor si o sa aflam asta cu totii mai curand decat viseaza unii.
Servus!

[ Edited Mon Mar 02 2015, 07:12AM ]
Back to top
lege_si_ordine
Mon Mar 02 2015, 08:09AM
Registered Member #10015

Domnule giurgiuveanu, libertatea de opinie este un drept fundamental. Un drept care nu face parte din restrangerile militarilor. E adevarat, am sustinut mereu in mesajele mele ca instigarea la revolta, la iesirea in strada etc. nu sunt demne de cineva care poarta haina militara. Chiar nici cu acea pagina de facebook nu sunt de acord, asta cu tot respectul pentru colegul meu si cu riscul de a fi injurat ulterior de alti colegi. Am scris mereu ca solutiile la problemele militarilor se rezolva conform legilor, prin rapoarte personale si in final in justitie. Cazul locotenentului care a manifestat imbracat in haina militara si pe care justitia l-a reincadrat cu toate drepturile legale ar trebui sa dea de gandit celor care s-au pus pe aceasta vanatoare de vrajitoare. Si acel caz mie mi s-a parut extrem de grav si am ramas extrem de surprins de decizia instantei. Aveti dreptate in ceea ce priveste si atacurile la persoana, dar ar trebui sa tineti cont de disperarea oamenilor si starea psihologica in care se afla.
Ca sa inchei cu o glumita, acum cateva pagini spuneati ca progtamul 24/48 este ilegal in forma actuala. Pe dumneavoastra va urmareste cineva dupa ip pentru aceasta afirmatie? Sau in cazul dumneavoastra se numeste libertate de opinie si nu instigare?

[ Edited Mon Mar 02 2015, 08:14AM ]
Back to top
1 User said Thank to lege_si_ordine for this Post :
 DANI-EL (02 Mar 2015, 09:08)
bushes
Mon Mar 02 2015, 09:23AM
VIVA LA CORRUPCION !
Registered Member #4517

giurgiuveanul wrote ...

In incheiere, mai curand decat se asteapta unii o sa apara surprize. Cine viseaza ca sub un nickname ca militar poti sa injuri, sa ameninti, sa jignesti sa instigi etc se afla in mare eroare.
Sa va spun secretul lui Polichinelle: Nu exista anonimat pe internet. Cine vrea sa te gaseasca te gaseste repejor si o sa aflam asta cu totii mai curand decat viseaza unii.
Servus!

i-auzi : nu exista anonimat pe internet !
s-o fi votat pina la urma legea declarata neconstitutionala de ccr ... sau nu ?

pina se voteaza legea ,cer interventia oficiala a unui moderator pentru a-l pune la punct pe mascariciul asta ,care ne ameninta aici in locul in care ne spunem problemele de atitia ani stiind ca sintem la adapost de toate porcariile diferitelor servicii si organe ;

din moment ce posteaza aici ,el declara ca semper fidelisul e un loc nesigur si pentru asta astept o bannare minima de cel putin 6(sase) luni

ce-o fi patit bietul apostol cind pe forumul asta isi ducea razboaiele alea de jaf si cotropire ca sa mai urce o treapta in ierarhie ? si jignea si ameninta si instiga la insubordonare ?
cum? a fost avansat? deci doar coloneii au voie ,de la politie, sa-si atace superiorii anonim pe internet ,asta cu onoarea militara si aia cu regulamentele nu se aplica ofiterilor ,sau doar unora ?

adevarul e ca exista o mare deosebire intre a-ti apara niste drepturi si a-ti sapa sefii iar in igsu asta cu aparatul drepturilor e un tabu de zeci de ani ,in rest totul e permis ....
Back to top
Gilica
Mon Mar 02 2015, 09:26AM
Registered Member #10071

giurgiuveanul wrote ...

Klaus wrote ...

Ca sa pice cineva un examen (chiar si pt o functie de general) ar trebui ca inainte sa doreasca se inscrie la acel examen. Dupa stiinta mea actualul IS de Giurgiu(nu fostul cum zici tu)-este de notorietate faptul ca nu are niciun gand sa se inscrie la niciun examen la Bucuresti si lucrul asta il stiu cam toti din ISUBIF. Asa ca...

@ Gilica incetisor domnule cu galgaiala sa nu te ineci in mania proletara. De cand ai intrat pe forum nu faci decat atac la persoana si visezi numai apostoli. Este de remarcat cu cat curaj comentezi o opinie asumata a unuia care-si da nume si prenume si tu ii dai replici ditirambice ascunzandu-te sub fusta anonimatului. Barbat adevarat!

Servus!

Sa aveti in vedere ca mi-am exprimat opinia.Nu am instigat la ura, rasism, iesire in strada, etc.Imi exprim opinia si deasemenea imi respect gradul.

Cat despre gasire, nici nu imi fac iluzii ca nu se poate.Sa aveti in vedere totusi ca pana la urma, oamenii poate isi doresc sa fie gasiti.Si daca ne gasiti ce?O sa ne treceti in rezerva pentru ca ne exprimam gandurile?Sau il aveti mentor pe dl "Aveti grija ca poate nu va mai gasiti sotul acasa?".

Daca va plac amenintarile, cereti un post de militar in Rusia.Cred ca acolo ar fi pe placul dumneavoastra.Acolo mor oameni pe strada pentru ca nu au aceeasi opinie cu liderii lor.La ce ura simt in ceea ce spuneti, sper sa nu aveti drept de port-arma vreodata .Cat despre amenintare...chiar ma lasa rece.Daca ma simt cumva amenintat la locul de munca, datorita opiniei mele scrisa pe acest forum, sa nu va imaginati ca voi sta cu mainile in san.Sa nu uitam ca violarea unei adrese de IP/mail, etc, reprezinta un act de natura penala si duce la sesizarea Parchetului.

[ Edited Mon Mar 02 2015, 09:58AM ]
Back to top
3 User said Thank to Gilica for this Post :
 DANI-EL (02 Mar 2015, 09:37) , magirus (02 Mar 2015, 11:52) , Klaus (02 Mar 2015, 19:07)
johnny.b
Mon Mar 02 2015, 12:06PM
Registered Member #10117

Gasirea celor ascunsi in spatele unui nickname ar trebui sa fie ultima dintre grijile domnului cu pricina acum.
Sa faca bine sa puna umarul la emiterea unui ordin pentru schimbarea programului. Nota-raport nu este ordin! Si pana una alta, masurile luate de ei fac trimitere la art. 419 Cod penal- Infractiuni savarsite de militari. Asta cu ordin sau fara... Sunteti la un denunt distanta.
Asta chiar este un motiv de ingrijorare adevarat.
Back to top
1 User said Thank to johnny.b for this Post :
 Klaus (02 Mar 2015, 19:07)
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF