Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
pompieri....
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
adyhd
Thu Oct 08 2015, 09:45AM
Registered Member #10471

Stiti ceva de program? Se aud zvonuri de revenirea programului la 24/72, din ianuarie?
Back to top
Ekisim
Thu Oct 08 2015, 12:39PM
Registered Member #10317

Să dea Dumnezeu să fie așa.
Chiar rog colegii de forum,care au auzit și ei măcar ceva zvonuri despre revenirea la programul de 24/72 să posteze aici.
Deja nu mai rezistam cu 240-264 de ore lucrate intr-o luna,mai ales cei care lucrează și pe Smurd,printre care mă număr și eu.
După ieșirea din tura de serviciu,având cazuri peste noapte,simt ca nu mă mai pot reface fizic și psihic în termen de 48 de ore,și reintru pe tură tot obosit.
La vechiul program de 24/72 nu mi se intampla acest lucru.
Back to top
xtream fire
Thu Oct 08 2015, 04:49PM
xtreamfire
Registered Member #10472

E un zvon ca s-ar trece la 12/24, nicidecum la 24/72, din ianuarie
Back to top
Pârvu Florin
Thu Oct 08 2015, 06:35PM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

@ Ekisim
Lasă, bro! nu fi supărat! Fii mândru că ai contribuit cu câteva kilograme la bronzul viitoarei statui a doctorului Arafat, şi dacă o să fi cuminte, o să-ţi ridice şi ţie patria o statuie.
Una mai mică....

[ Edited Thu Oct 08 2015, 09:18PM ]
Back to top
1 User said Thank to Pârvu Florin for this Post :
 xtream fire (08 Oct 2015, 19:02)
Krong
Fri Oct 09 2015, 12:36AM
Registered Member #10320

In zvonul pe care l-ati auzit voi ce se intampla cu orele muncite suplimentar pana in decembrie?
Back to top
xtream fire
Fri Oct 09 2015, 05:48AM
xtreamfire
Registered Member #10472

Ni s-a adus la cunoștință că trebuie luate până la sfârșitul anului
Back to top
AlxFireX
Fri Oct 09 2015, 07:43AM
Registered Member #10139

Pai se rezolva usor.In 5 libere s-au rezolvat 200 de ore.
Back to top
JJAACCKK80
Fri Oct 09 2015, 09:16AM
Registered Member #8739

Baieti si fete..iara ati deschis acest subiect(zidul plangerii),nici nu merita sa va bateti capul cu programul acesta..nimeni nu curios de parerea voastra(noastra)..in rest

STIMA si RESPECT
Back to top
bushes
Fri Oct 09 2015, 10:44AM
VIVA LA CORRUPCION !
Registered Member #4517

stii cind o sa se schimbe programul asta? cind o sa ne bage-n groapa si o sa dezlipeasca de pe noi uniforma cu spaclu'

da' parca erau niste unii ,care spuneau ca au facut rapoarte si-i indemnau si pe altii sa faca ... or mai trai?
Back to top
johnny.b
Fri Oct 09 2015, 01:06PM
Registered Member #10117

Boschet, ai aparut... mi-a soptit o pasarica )

E doar linistea dinaintea furtunii, n-ai scapat! Vor cadea capete.
Sper, pentru binele tau, ca nu esti unul dintre comandantii care nu au dat liber conform legii in toata perioada asta si care au pontat subordonatii dupa ureche.
Daca da, cauta un avocat specializat in dreptul muncii sa vezi ce ai gresit.
Asa, doar ca sa fii pregatit!
Back to top
bushes
Fri Oct 09 2015, 01:48PM
VIVA LA CORRUPCION !
Registered Member #4517

prietene ,esti o jigodie provocatoare si atit ... sa indemni oamenii sa faca rapoarte fara sorti de izbinda ,mi se pare culmea tupeului si a manipularii ...

in rest, ma faci sa rid :

linistea dinaintea furtunii , o sa cada capete , o sa fie sfirsitul lumii .... accept orice gulgutareala ,daca spui tuturor cum e cu raportul ala pe care ai zis ca l-ai facut....Sau nu?
Back to top
bushes
Fri Oct 09 2015, 02:41PM
VIVA LA CORRUPCION !
Registered Member #4517

off:

cind eram in liceu , la anumite materii (tehnice de obicei) se trezea cite unul ,de astia super premianti si super populars pe clasa , "hai ba sa-i dam plasa lu' pinguinu ,si sa ne caram in parc"

zis si facut ,numai ca intr-o zi ,dupa ce am ajuns in parc gagicile cu oracole au descoperit ca nimeni n-are pix (mare tragedie) si dupa tragerea la sorti mi-a venit mie rindul , sa ma duc inapoi in clasa pentru ceva de scris ...

marea surpriza a fost cind l-am descoperit in banca cu caietul deschis si stiloul in dreapta , dupa ce el fusese primul dintre revolutionarzi ,pe supra premiantul clasei : ca l-a vazut elevul de serviciu , ca vine pinguinul si nu e nimeni , ca o sa fie nasol si nu vrea sa riste ( e premiant ,de) si de-atunci s-a incheiat cu rebeliunile scolare ale tuturor (bineinteles ca le-am povestit)

cam asta e treaba si cu revolutionarzii de site,asa ca MARE ATENTIE !

Back to top
1 User said Thank to bushes for this Post :
 xtream fire (09 Oct 2015, 15:19)
johnny.b
Fri Oct 09 2015, 04:11PM
Registered Member #10117

1. Nu sunt prieten cu boschetarii.
2. Manipulare incerci tu sa faci. Cand incerci sa convingi oamenii sa se resemneze, ne dovedesti ca esti ori slab, ori rau intentionat (rau intentionat din motive de pupincurism, probabil). Atitudinea ta e comuna in ziua de azi si de asta este tara cum este. Dar fiecare pasare pe limba ei piere.
3. Ma bucur ca ai tinut minte de raport. Asta inseamna ca ii acorzi importanta. Sa ne spui si de ce.
4. Daca am facut sau a fost facut vreun raport, in niciun caz nu o sa afli tu de aici. Cu subsemnatul se da la locul potrivit si in momentul potrivit.
5. N-am de gand sa te fac si eu jigodie, o fac cei care citesc ce scrii si vad cum incerci sa descurajezi. Dar, repet, ai tu un interes.
6. Un avocat specializat in dreptul muncii are un tarif de maxim 100 lei. Impartit la cativa insi nelamuriti, nu inseamna mare lucru. E extrem de simplu!
7. Povestind asemenea intamplari, ne faci sa intelegem ca ai avut o copilarie nefericita. Si de aici si iesirile tale. Inca te afecteaza.
8. Nu e destul de clar de ce te deranjeaza ca un om ia masuri pentru un drept al sau. Sau ca spune asta si altora. Un raport sau o cerere nu face rau nimanui si e dreptul oricui sa il faca. Nu e bun, sa i se comunice omului in scris ca nu are dreptate. Unde e tragedia? De ce esti atat de ofensat???
9. Esti slab.
10. Demisia, demisia...
Back to top
Krong
Fri Oct 09 2015, 04:15PM
Registered Member #10320

Comandantii de unitati si de grupuri nu risca absolut nimica! Unul dintre acestia, din Bucuresti, sustine ca executa un ordin scris(procedura)! Eventuala raspundere cade in sarcina celui care a dat ordinul! Partea aiurea este ca modul cum este executat acest "ordin" scris nu respecta 2 legi organice!
Back to top
johnny.b
Fri Oct 09 2015, 04:28PM
Registered Member #10117

Procedura e despre sporurile platite in zilele de sambata, duminica si sarbatori legale. Restul sunt doar niste exemple, nu e nimic clar. Plus ca s-au trimis clarificari ulterior de la IGSU despre faptul ca nu se poate depasi ca medie 48 de ore/sapt.
Calculele pe care le fac comandantii sunt ca urmare a sedintelor la care participa, e dupa ureche. E ordin verbal, de aici si schimbarile dese de idei. Ceva clar si concret in scris nu exista. Te rog sa citesti cu atentie procedura daca ai ocazia.
Comandantii manuiesc pontajele cum vor ei, dar raman celelalte acte zilnice.
In alta ordine de idei, daca e cum zici ca e ordin care incalca legi... ce ar trebui sa faca acei comandanti? Sa il respecte? Nu prea cred. Nu te poti adaposti la umbra unui ordin ilegal.
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF