Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
pompieri....
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
RESPECT
Sat Apr 22 2017, 11:33PM
Registered Member #10595

Ați observat pe situația lui Dragne diferența de ore lucrate de cei de la 8 ore și cei de la turã, cca1680 față de 2280, dintre care s-au plătit cca 100 suplimentar, iar celelalte sunt cadou pentru avansarea col.Dragne. Ce-i mai tihnește.Urãri numai de bine dle colonel.....
Back to top
Pârvu Florin
Sun Apr 23 2017, 02:05PM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

... si daca tot am dat-o in pilde bisericesti, am si eu una, Pilda talantilor LINK , si va intreb, ce-ati facut cu darurile care vi s-au dat?

Nu cumva le-ati ingropat, ca niste slugi necredincioase?

Corpul asta nu ne-a fost dat sa facem hemoroizi de la stat pe scaun de dimineata pana seara, el ne-a fost dat sa alergam, sa ne cataram, sa tragem, sa impingem, sa caram greutati, sa-l abuzam cu efortul fizic in toate felurile posibile.

OK, sunt de acord ca nu toti oamenii pot fi campioni olimpici, dar sa vad, frate, ca-ti pasa, ca te straduiesti, cat iti sta in putere!

[ Edited Sun Apr 23 2017, 02:08PM ]
Back to top
1 User said Thank to Pârvu Florin for this Post :
 AlxFireX (25 Apr 2017, 22:17)
RESPECT
Sun Apr 23 2017, 04:03PM
Registered Member #10595

Nu te pune nimeni să alergi sau să cari greutăți toată ziua, dar să-ți faci scutire pt.probele fizice și să lucrezi pe intervenție cam bate în nesimțire. Cum să avem pretenții să ne respecte col.Dragne drepturile.Deci tot sute de ore suplimentare neplătite vom face și anul acesta să fie împăcat Dragne.
Back to top
Coffeeman
Sun Apr 23 2017, 05:10PM
Glamdring
Registered Member #2685

Shaorma cu de toate. In alta ordine, nea Arafat organizează inaugurarea unui nou punct SMURD, adică sa se înțeleagă ca e vorba numai de SMURD, adică ambulantă. Plm, ce mi-ar plăcea o mașina noua de stingere cu cel puțin 9 tone de apa, ce iar plăcea niște costume din Nomex/Kevlar adevărat, cine cunoaște termenul de turnout gear știe ce zic, ce mi-ar plăcea niște asigurări de sănătate si/sau de viața. Dar IGSU prin DSU inaugurează un punct SMURD. Câteodată ma întreb dacă as putea renunța la 10% din salariu, doar pentru a nu mai avea de-a face cu mizeria asta, și chiar înclin sa plec. Oferte sunt destule, dar ma gândesc la partea când m-am hotărât sa ma duc la Boldesti, deși incadrarile așa cum le știu majoritatea erau in floare. Plm, Fuck the system,but from the inside, looks like a fun thing to do. Așa ca speram totuși la ceva mai bun, măcar anul asta.

[ Edited Sun Apr 23 2017, 05:12PM ]
Back to top
2 User said Thank to Coffeeman for this Post :
 Klaus (24 Apr 2017, 09:46) , p.s.i.2000 (30 Apr 2017, 10:21)
militar 84
Sun Apr 23 2017, 05:55PM
Registered Member #10050

Auzi mai Respect ca nu si a facut nimeni scutire pt efort . Probele sportive le iau toate cu 10 pe linie . Aceasta scutire a trimiso doctorul unitatii intrun tabel pe care l a cerut unitatea . Eu unul nu m am dus sa ma scutesc de probe sau de altceva si am spus ca le dau oricand dar ei nu ma lasa deoarece am avut unele probleme si am ramas cu un cod de boala care e trecut in fisa medicala.
Back to top
RESPECT
Sun Apr 23 2017, 07:04PM
Registered Member #10595

Interesant....
Back to top
masca
Sun Apr 23 2017, 09:34PM
Registered Member #3157

Pârvu Florin wrote ...

masca wrote ...

@Pârvu Florin
Reiau intrebarea, stiti cum arata?

Extrem de gras, bai nene, gras de-ala de se revarsa osanza peste centura, gras de-ala de sufla ca locomotiva daca urca zece trepte, gras de-ala, de orice scaun, oricat de solid, protesteaza sub el!
Ce fel de om trebuie sa fii, frate, sa te delasi intr-atat de mult incat sa ajungi in halul ala, si ce fel de comandanti trebuie sa aiba omul ala ca sa-i permita sa ajunga asa???
Sa ne intelegem, n-am nimic personal cu el, nu stiu si nici nu-mi pasa cine e, stiti cum se spune: nothing personal, just bussines as usual.

in primul rand vreau sa precizez ca nu sunt gras, ci, dimpotriva, sunt un fost sportiv.
apreciez unele din interventiile tale de aici si din alte parti, dar prea insisti in ideea aceasta cu grasimea.
a judeca oamenii dupa infatisare este cel mai superficial mod de abordare.
este strict parerea mea!
stima

"Nu judeca omul după înfăţişare; să nu tragi du­pă înfăţişare concluzia că este mândru sau e sme­rit. Nu judecaţi după înfăţişare, ci „după roadele lor îi veţi cunoaşte” (Ioan 7, 24; Matei 7, 16). Domnul a porun­cit să-i cunoaştem pe oameni după faptele lor, du­pă purtarea lor, după urmările faptelor lor."

Pârvu Florin wrote ...

@masca

Multumesc fiindca m-ai contrazis, si cu vointa si bunavointa ta te-as ruga sa mai ramanem un pic pe subiectul asta (forumul asta nu e exclusv despre mizeriile pe care le face Arafat pompierilor, ci e si o punte de lagatura intre pompieri si beneficiarii serviciilor lor) si sa-mi spui cum vezi tu lucrurile in privinta asta.

....acceptand ca putem spune lucruri contraditorii, dar paradoxal, putem avea amandoi dreptate, spune-mi, te rog, cum vezi tu lipsa mea de incredere in pompieri relativ la slaba conditie fizica a majoritatii membrilor acestei brele.

Multumesc anticipat!

Imi pare extrem de rau ca userul @masca n-a raspuns, nici macar nu s-a mai logat de la conversatia asta... Pacat... Dar chiar daca voi ajunge sa vorbesc singur precum autistii, nu ma voi opri din a spune ce gandesc.

Reiau si subliniez faptul ca, exceptand trei-patru ofiteri de la Dambovita, nu am nimic personal cu absolut nici un pompier si ca tot ce spun, spun fiindca nu imi place ce vad, si in cunostinta de cauza fiind.

Cine vrea sa se simta erou chiar daca e praf-pulbere, n-are decat sa mearga pe pagina de feisbuc a IGSU si DSU, sa inspire acolo mirosul gretos de tamaie ieftina, sa agate acolo gospodine neconsolate de varsta a doua care se uda cand vad pompierii in actiune, aici se presupune ca e un spatiu al profesionistilor, si profesionistii spun intotdeauna lucrurilor pe nume, cu orice risc.

Asadar, spus lucrurilor pe nume!

Am mai spus si voi mai spune, o conditie necesara dar nu si suficienta ca sa fii un bun pompier e sa ai o foarte buna conditie fizica.

Baiatul ala e de la Constanta, daca la Dambovita va mai fi fost vreun ratacit-doi care s-a angajat la pompieri in 2006 si 2007 fara sa dea spaga, la Constanta asta e complet exclus, mai departe lucrurile intra intr-un soi de complacere si complicitate tacita intre subofiteri si ofiteri, care, la randul lor, o parte dintre ei au devenit ofiteri prin aceeasi filiera subterana.

Mi se tot pomeneste despre standardele si probele voastre fizice, nu ma intereseaza absolut deloc asta.
Ma intereseaza un singur lucru, din zece pompieri alesi complet aleator, cati sunt capabili ca, folosind ARIAC-ul, sa urce pe o scara plina de fum pana la etajul zece, sa ma ia in spate si sa ma scoata afara fara sa faca infarct?
Stiu raspunsul, multumesc, si de-aia zic, ca aia trei-patru care pot face asta s-ar putea sa nu fie atunci acolo!
Si profesionst presupunandu-se ca esti, cum se poate sa nu-ti pese de faptul ca intr-o zi, cineva, poate chiar un copil, poate chiar copilul tau, ar putea muri fiindca tu, cel care erai dator sa-l salvezi, ai ratat asta din cauza slabei tale conditii fizice?

E important de subliniat ca in general, tot ce spun aici spun din experienta proprie.
Cand am renuntat la fumat in 2009, m-am dus de la 72 de kile la 98 in trei luni, nu ma mai incapea nici o haina si cand la probele fizice am facut doua tractiuni la bara fixa, m-a luat capul si-am zis in sinea mea:
"Fraiere, ce facem noi aici, ne batem joc de meserie????"
"Evident ca nu ne batem joc!"
a venit raspunsul, si a fost data militaria jos din pod.

Altfel, sunt si eu om ca toti oamenii, ma mai apuca si pe mine uneori lenea cand ar trebui sa alerg, ma mai las si eu greu pe frigider cand si cand, dar cand cantarul se apropie amenintator de "80" se da iar militaria jos din pod.

Referirea la Dumnezeu si la iertare...

Un lucru pe care nu il inteleg cei care folosesc argumentul asta e faptul ca ei insisi judeca pe altii de o multime de ori in fiecare zi. Cum? Cumparand. Cumparand rosiile astea, si nu alelalte, cumparand perechea asta de pantofi si nu ailalta, cumparand serviciul asta de telefonie mobila si nu alalalt.
De ce nu cumparati voi niste rosii proaste si scumpe, cand puteti gasi in piata unele ieftine si bune? ca doar si omul ala care le vinde pe cele scumpe si proaste e si el un suflet, e si el un copil al lui Dumnezeu...
Daca n-ati aflat inca, asa functioneaza piata libera, cand nu esti competitiv dispari.

N-am innebunit sa cred ca piata libera e solutia pentru interventia in situatii de urgenta, dar ca si potential beneficiar al serviciilor pe care le prestati, am tot dreptul sa va cer competenta si responsabilitate, care competenta si responsabilitate, intre noi fie vorba, la nivel de institutie si la nivel a, cred, mai bine de jumatate dintre pompieri,mai aveti de lucru la ele.

Daca as fi eu...asa... un dictator al pompierilor, pe cel putin un sfert dintre ei i-as scoate in suturi in strada si as angaja altii in locul lor, pe jumatate i-as bate cu biciul in fiecare zi pana isi baga mintile in cap si pun osul la treaba, si la un sfert le-as dubla si tripla soldele!

Parerea mea!

Altfel, incerc sa mi-l inchipui pe crestinul ala care a fost sursa zicerilor astora ale mele in biroul lui Dragne, explicandu-i acestuia de ce e ilegal actualul program si ma umfla rasul.

Pe voi nu?

Intr-adevar, nu m-am mai logat de mult, dar zilnic intru si citesc forumul.
Cum vad eu lucrurile?! Pai prin prisma mea și a colegilor mei care fac baremele și chiar sub ele, prin faptul că nu e tura sa nu ne facem educația fizică și chiar și în plus peste programul zilei... Chiar daca sunt colegi care au câteva kg în plus, dar nu obezi...
Legat de lipsa ta de încredere în condiția noastră fizica, tu ești singurul care ți-o poți explica!
Legat de roșii, eu nu prea cumpăr in extrasezon! 😁
Back to top
ddd
Sun Apr 23 2017, 10:31PM
Registered Member #10138

Am incercat sa nu il bag in seama pe acest Parvu . Nu stiu cine este , cum arata sau ce hram poarta .
Am colegi de munca care au peste 100 de kg. Am incredere in ei si niciodata nu mi-a fost frica intr-un incendiu alaturi de ei . Eu am in jur de 85 kg . Pot afirma ca niciodata nu voi avea forta necesara ca a unui om de 120 kg , fiid el si obez . Domnule Parvu...daca aveai 10 % cunostinte despre viata unui pompier la interventie ti-ai fi data seama ca efortul acestuia nu trebuie sa fie unul de anduranta ...ci mai degraba forta in regim de viteza/ termen relativ scurt . Daca aveai minimul necesar de cunostinte despre conditia fizica a unui om ( si nu ma refer aici neaparat a unui sportiv ci mai degraba al unui antrenor ) ti-ai fi dat seama ca un pompier care alearga 20 km si ridica de jos 10 kg nu imi este de folos nici mie...nici cetateanului . Eu imi doresc langa mine un om care sa ma poata cara in cazul in care eu ma voi accidenta . Cu siguranta colegul meu de 120 kg va scoate din foc echivalentul lui ca si greutate...dar te intreb eu pe tine daca daca tu ai putea sa il scoti pe el ?
Sunt chestii elementare de care vad ca te agati de ceva vreme incoace. Mai curios este ca intervii de fiecare data cand cineva aduce aminte de aceasta hotie care se intampla cu oamenii din interventie . Incerci de fiecare data sa distragi atentia de la acest fapt. Crede-ma ca nu sunt prost si nici cititorii acestui Thread . Daca " inghitim " aceasta infectie numita Program legal de munca...nu inseamna ca mai trebuie sa iti inghit si tie ineptiile ! Eu sper ca populatia sa nu aiba nevoie de mine sau de colegul meu...insa daca va fi nevoie sunt sigur ca si eu ...si " el " vom avea acelasi devotament. Acesti oameni au nevoie de odihna alaturi de familiile lor si nu in unitatile alea de rahat in care te culci la 02.00 si te trezesti la 06.00 . As invita eu acesti oameni sa vina sa doarma intr-un dormitor de 40 mp impreuna cu 35 de colegi . Oamenii astia au nevoie de consiliere psihologica dupa fiecare interventie si nu de mentalitatea asta comunista !
Icearca sa intelegi ca si pompierii sunt oameni...ca au familii si copii . Ceea ce doresti tu , sa coboare cu tine in spate pe scara de la etajul 10 ...este o fantasmagorie ! Incearca sa crezi si tu ceea ce afirmi aici !
Nu asta este problema in aceasta institutie ci mai repede : hotia, incompetenta, prostia sefilor care castiga un concurs doar pentru simplul fapt ca exista ! Avem sefi care nu stiu sa faca adunari elementare...care mint fara scrupule zicandu-ne ca 1680 = 2200 vorba colegului meu de dinainte .
Ma uit la ei si ma intreb daca incerca sa ma minta sau sunt atat de prosti ca nu isi dau seama ca eu muncesc 500 ore/ an fara sa fiu platit ? E o stupoare la care acesti " obezi " de care faci tu referire impreuna cu conducerea acestei institutii , asista in fiecare zi...tura..din fiecare an .
Matematica nu poate fi inselata ...iar acesti oameni doresc sa imi spuna ca 1=3 ! Prima data m-am gandit la necunostinta..apoi la rea voita...dar acum ma gandesc deja la PROSTIE !

Sfatul meu pentru tine este sa iti vezi de treaba ta...sau macar sa te abtii in a mi face colegii dobitoci, obezi sau incapabili...si mai degraba sa ii intrebi pe cei care te platesc daca au platit orele muncite in plus acelor oameni .

Daca nu va duce capul incerca-ti sa va inchipuiti un armasar care mananca iarba uscata si il pui sa traga o remorca . Si ca un roman veritabil te superi ca nu trage si incepi sa il bati cu furca la marginea drumului !
Cam asta sunteti domnilor : tiganul roman de la marginea drumului ! Si asta au simtit-o baietii aceaia din Piatra Neamt ( daca nu ma inseala memoria ) cand au fost " articulati " caci au avut neobrazarea sa VORBEASCA !!!!!

[ Edited Sun Apr 23 2017, 10:48PM ]
Back to top
3 User said Thank to ddd for this Post :
 masca (23 Apr 2017, 22:42) , alonso (26 Apr 2017, 16:45) , p.s.i.2000 (30 Apr 2017, 10:23)
ddd
Sun Apr 23 2017, 10:56PM
Registered Member #10138

ps .
" Plm, Fuck the system,but from the inside, looks like a fun thing to do. "
trebuie sa recunosc ca mi-ai adus un zambet pe fata dupa acesta afirmatie !
De acord cu tine pentru ca : " The patriotism has long died ... since we worked for " Bashar al-Assad " al situatiilor de urgenta romane !
Back to top
1 User said Thank to ddd for this Post :
 p.s.i.2000 (30 Apr 2017, 10:24)
Pârvu Florin
Mon Apr 24 2017, 03:44AM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

ddd wrote ...

Am incercat sa nu il bag in seama pe acest Parvu .

Ai incercat dar nu prea ti-a iesit...

ddd wrote ...

Nu stiu cine este , cum arata sau ce hram poarta .

Un raspuns extrem de partial la intrebarea cine e si ce hram poarta...

LINK
LINK
LINK
LINK
LINK
LINK

Cum arata?

Intai cu degetul si apoi asa:

LINK

Sunt ala din dreapta, cu diploma in mana, care ranjeste ca tembelul. Daca te indragostesti de mine, va trebui sa te dezamagesc, sunt heterosexual convins.

In caz ca te intrebi ce e MASH LINK si SARTTISS LINK ...

La toate chestiile legate de program, ai dreptate, la toate alelalte, n-am decat un singur raspuns:

Sunt curios daca ma pot bucura de reciprocitate, acum, ca ai aflat o parte din CV-ul meu.

[ Edited Mon Apr 24 2017, 04:46AM ]
Back to top
3 User said Thank to Pârvu Florin for this Post :
 djebel (24 Apr 2017, 13:40) , AlxFireX (25 Apr 2017, 22:34) , p.s.i.2000 (30 Apr 2017, 10:25)
djebel
Tue Apr 25 2017, 03:33PM
Registered Member #3603

Am vrut sa scriu "sah", dar am zis sa treaca cel putin 24H. Mda, acum pot sa scriu: sah mat.
Back to top
sandrye
Tue Apr 25 2017, 10:12PM
Registered Member #4099

Stimă pentru ddd , Domnul Pârvu îl sfătuiesc să stea liniștit în biroul lui iar dacă va avea nevoie de smurd să-i refuze pe toți cei trecuți de 100 de kg. PS. Am 90 de kg si 1,90, particip la competiții anuale organizate de MAI si am rezultate bune.
Back to top
RESPECT
Wed Apr 26 2017, 12:30AM
Registered Member #10595

Nu stiu dacă Pârvu are ceva împotriva greutății sau doar cu cei care datorită greutății si-au făcut scutiri anuale ca să piardă vremea toată ziua. Eu despre aceștia vorbeam,în ei nu poți avea încredere. Ce-i cu scutiri facute nu trebuie să fie neapărat de 100+,ci doar de o nesimțire foarte mare.
Back to top
alonso
Wed Apr 26 2017, 04:46PM
Registered Member #9963

Cine e Pîrvu? Pîrvu e unu care a fost dat afară de la pompieri, Pîrvu e unu care nu are altă treabă decât să se lege de orice și oricine de la pompieri sau să-și aducă el aminte de ceva ce s-a petrecut acum 10 ani, Pîrvu e un frustrat care își dă cu părerea de ce se mai întâmplă pe la pompieri, deși nu mai are treabă cu ei de mulți ani. Pârvule, dacă ai o viață a ta, vezi-ți de ea, lasă-i pe alții să-și vadă de viața lor, nu le mai purta tu de grijă!!!
Back to top
djebel
Wed Apr 26 2017, 08:03PM
Registered Member #3603

alonso wrote ...

Cine e Pîrvu? Pîrvu e unu care a fost dat afară de la pompieri, Pîrvu e unu care nu are altă treabă decât să se lege de orice și oricine de la pompieri...

Nu, Parvu e ala care v-a facut cunoscuta celebra Nota raport referitoare la programul vostru (24/48) si s-a ales cu un mic dosar penal pe tema asta. Ce si cum a plecat de la voi e alta ciorba.

Ma rog, omul are o parere la care tine legata de indicele de masa corporala, dar nu uitati de unde provine: cercetare. Aia cu parasutare in spatele liniilor inamice, cu scafandri, cu alpinisti, cu diversiuni, cu camaraderie, alea, alea. Adicatelea, omul are un standard care e cam sus. Punct.
Back to top
3 User said Thank to djebel for this Post :
 JJAACCKK80 (26 Apr 2017, 22:15) , AlxFireX (29 Apr 2017, 09:21) , p.s.i.2000 (30 Apr 2017, 10:26)
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF