Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Proiect SEMPERFIDELIS :: Infiintare, activitati, proiecte, programe

<< Previous thread | Next thread >>
Revista SEMPER FIDELIS
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
ex-ad
Mon Nov 19 2007, 06:54PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

Sinteza discutiilor purtate, la ultima intilnire, asupra proiectului de revista (propunerile participantilor):

1. Continut
- legislativ: noutati si comentarii privind actele normative din domeniul securitatii nationale
- interviuri: cu personalitati, cu cadre militare remarcabile, cu cadre militare obisnuite etc.
- resurse de securitate
- institutiile sistemului de securitate: prezentari, functionare, disfunctionalitati, personaje etc.
- tehnica: subiecte diverse, de la armamente pina la microtehnica de filaj etc.
- cazuistica: abuzuri, discrimirari, ilegalitati de tot soiul in institutiile sistemului
- pagina asociatiei

2. Format
A4, 30-60 pagini, aparitie lunara sau trimestriala, glossy, partial color

3. Distributie
fie de la inceput prin retele de tip Rodipet, fie intii prin retele personale multilevel, apoi prin Rodipet sau similar, functie de tiraj.

4. Surse de finantare
Desi exista in acest moment o suma de startare a proiectului, incercam sa identificam si alte surse de finantare.

Peste 20 de personalitati contactate au confirmat ca vor scrie articole, dar dorim ca un procent substantial de materiale sa fie semnat de membrii SEMPER FIDELIS.

Nota - vom da drumul si la editura cu aceasta ocazie.
Back to top
matusa tamara
Sun Nov 25 2007, 02:42PM
Registered Member #729

Succes! Sper sa fie o publicatie utila, echidistanta si nu in ultimul rand neaservita nici unei hai sa-i zicem tabere.
Sa respecte sloganul Semper Fidelis.
Back to top
colonelul
Sun Nov 25 2007, 05:13PM

Registered Member #20

O asemenea publicatie cred ca este o NEVOIE SOCIALA, caci vorbim la toate colturile ca educatia in sfera securitatii este o necesitate (securitatea are o dimensiune civica tot mai pronuntata)determinata de realizarea unei CULTURI DE SECURITATE.

Toti cei care au ceva de spus vor fi invitati la sedintele de lucru si la a scrie in paginile revistei. Probabil ca se va numi SEMPER FIDELIS, cu un subtitlu "Revista pentru educatie in domeniul securitatii nationale".

Va asteptam cu prietenie.
Back to top
matusa tamara
Sun Nov 25 2007, 10:28PM
Registered Member #729

Cu toate ca nu ne cunoastem , ma intereseaza ideea si m-as baga si eu alaturi de voi.Ma intereseaza ideea si o consider binevenita.Astept propuneri.
Back to top
om simplu
Mon Dec 03 2007, 03:35PM
Registered Member #298

Nu e aservita decit mintii noastre comune, care speram sa o construim si desavirsim prin atragerea a cit mai multi membri, in spiritul semper fidelis.

Oricine intelege si crede in acest spirit, precum si cei care au opinii diferite, sunt invitati sa participe pentru a crea ceva nou asupra caruia nu are nimeni nici un monopol de aservire.

Revista va fi ceea ce membrii activi, precum si cei care vor adera ideii si directiei, o vor face sa devina.

Nu trebuie sa fiti de acord cu nimeni si cu nimic pentru a participa la aceasta constructie.

Daca nu sunt in asentimentul colonelului, administratorul si initiatorul acestei intreprinderi il rog sa faca rectificarile de rigoare.
Back to top
ex-ad
Tue Feb 05 2008, 11:04PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

Astazi, 5 februarie, am discutat, pe linga tot soiul de alte subiecte, si despre revista.

In maximum o luna vom scoate primul numar,cu sprijinul dragului nostru Radu. Tirajul va fi limitat si cu distributie prioritar in sistem. Vom vedea cum merge.

Cu ocazia asta vom infiinta si editura, sa stim o treaba.
Back to top
Altair
Tue Feb 05 2008, 11:26PM
UBI CONCORDIA IBI VICTORIA
Registered Member #385

foarte tare.sa fie intr-un ceas bun!
Back to top
ex-ad
Tue Feb 05 2008, 11:45PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

lasa vraja, pune mina si scrie si trimite-ne apoi articolele!!!
Back to top
Altair
Tue Feb 05 2008, 11:58PM
Registered Member #385

eu nu prea le am cu scrisu,da daca ma va trece vreodata,fi sigura ca trimit.
Back to top
ex-ad
Sat Feb 09 2008, 05:03AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

o prima varianta de coperta, ca tot ne trebuie pentru ISSN

nota - rezolutia si dimensiunea sint modificate aici, ca sa intre pe forum si sa se incarce cit de cit

Back to top
Altair
Sat Feb 09 2008, 01:19PM
Registered Member #385

Lipseste emblema.
Back to top
ex-ad
Sat Feb 09 2008, 01:30PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

va fi in interior...cred....inca nu stiu.....dar o sa pun pe coperta adresa site-ului, ca am uitat....

habar n-am, ca asta e lucrata aseara, si oricum, pina string materialele si fac efectiv revista, cine stie ce mai modificam la coperta...

trebuie sa-mi trimita si Radu o macheta cu varianta lui...
Back to top
Anadir
Sat Feb 09 2008, 01:34PM
Registered Member #615

arata super coperta.... as schimba doar scuterele - as pune niste motoare cu dedicatie pt Radu:D
Back to top
baghdad-rider
Sat Feb 09 2008, 03:04PM
Registered Member #915

intr-adevar coperta arata super dar nu inteleg de ce in prim plan trebuie sa apara un militar american atata timp cat pe site se tot face caz pe teme militarilor romani sau mai bine spus a romanilor care lucreaza in sistem...nu ar fi mai bine daca m ilitarul american ar fi inlocuit?(este doar o intrebare si vreau sa spun ca oricum este de apreciat ceea ce incercati sa faceti)
Back to top
ex-ad
Sat Feb 09 2008, 03:08PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

dintr-un motiv foarte simplu - inca n-am apucat sa ne facem o baza de date serioasa cu pozele noastre si n-am de gind sa intru sub incidenta prevederilor legii copyright-ului daca folosesc poze facute de altii....

de data asta facem o revista si fiecare poza si virgula din ea conteaza....

apropo, pentru toti membrii - daca aveti poze personale, cu voi, din teatre, de unde vreti voi, si sinteti dispusi sa ni le puneti la dispozitie pentru revista, va rog sa le trimiteti pe mail!

[ Edited Sat Feb 09 2008, 03:18PM ]
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF