Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
pompieri....
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
ddd
Thu Apr 23 2015, 09:41PM
Registered Member #10138

de ce sa se faca angajari daca oamenii muncesc acum si pentru posturile libere ? Daca s-ar face asta nu ar mai fi bani pentru " dezmatul" superiorilor. Cand s-au facut disponibilizarile s-au facut numai din operativ...caci acolo nu erau rudele celor mari !...iar acum urla ca nu mai sunt oameni. Daca tot atat vor sa ajute acest sistem nu inteleg de ce nu renunta la salariile acelea uriase, de ce nu muncesc si ei sambetele si duminicile pe gratis, de nu vin de Paste, Craciun, 1 MAI..etc..fara remunaratie ?
Ei sunt patrioti doar cand vine vorba sa se taie drepturile subofiterilor. O intrebare : de cand nu au mai dat probele sportive acei oameni care ne-au facut programul asta ? Caci pana la urma banii pe operativ le intra pe card .
Back to top
1 User said Thank to ddd for this Post :
 JohnyBoy (24 Apr 2015, 18:08)
fortarapid112
Thu Apr 23 2015, 09:49PM
Registered Member #10228

Deci Palestinianul nu este cheie de biserica si nu mai poate el de Romanii sa vina sa-i ajute, adevarul incepe sa iasa la iveala.Colegilor de ce nu trimiteti emailui la ministrul de interne si la presedinte, la toate forurile posibile chiar si anonime poate se sesizeaza cineva de bataia de joc din sistem.
Back to top
ddd
Thu Apr 23 2015, 09:49PM
Registered Member #10138

Si inca ceva...daca subofiterii lucreaza cinstit in timpul liber ( si o fac caci nu le ajung banii de rata) imediat cei cu " ochii albastrii" se intereseaza de soarta lor. Candva apreciam acei oameni si imi ziceam ca daca nu gresesti nu ai ce sa patesti...si ca acei oameni aduna informatii pentru binele tarii. Acum unde naiba mai sunt astia ? S-au acopera cumva mintile acestea " luminate" ? Sa fim seriosi: se stie peste tot de jaful asta...insa se permite caci am trecut in era comunista ! Nu m-ar mira ca peste catva timp sa ne spele creierul spunandu-ne ca rusii sunt cei mai buni oameni de pe pamant !
Back to top
Tepes 1
Fri Apr 24 2015, 09:48AM
Registered Member #10014

Pârvu Florin wrote ...

Nihil Sine Deo wrote ...

Sa lasam ipocriziile astea!
Tu te duci fara sa vrei bani, aaa?

Da.

Nihil Sine Deo wrote ...

Vii din placere nu ca vrei bani! Hai, serios? Du-te si fa voluntariat daca tot faci din placere!

Pârvu Florin wrote ...

2. Sa nu indrazneasca nimeni sa ma intrebe de ce nu am fost acolo! As fi fost, daca asta primavara, cand a ars padurea la Rancaciov si a fost alarmat intreg detasamentul Targoviste, nu as fi stat patru ore in poarta inspectoratului, rugandu-ma de cei care plecau la incendiu sa ma ia cu ei, si primind replica sagalnica: "Nu ai aprobare sa urci in autovehiculele MAI!"... Auziti, oameni buni? daca vrei sa faci ceva pentru tara ta, ai nevoie de aprobare! vom discuta odata si despre povestea asta frumoasa cu voluntariatul...

LINK

Pârvu Florin wrote ...

Cand am fost la inundatii la Suceava, voluntar, sa se stie! ....

LINK

Nihil Sine Deo wrote ...

HAI SICTIR!

O să mă prefac că nu am citit replica asta....

Altceva?

Chiar vrei sa stam sa analizam acum?
In ce conditii te-ai dus la inundatii?
Cat ai stat la inundatii?
Mai lucrai la pompieri pe vremea aia?

Cand am scris ce am scris nu m-am referit la voluntariat de 3-4 zile ci la voluntariat pe o perioada de 2-3-4 ani.Sau macar constant cand apar probleme! Ca asa se face voluntariatu'! Indignatu' asta de spunea, "daca te gandesti doar sa iei bani" " ii inteleg si pe sefi ca nu au de unde" ineptii d-astea, nu voia sa-i dea astia bani si ca unii plang pentru 3 lei la norma de hrana! Lui ii ajung da' nenorocitu' ala, hapsanu ala de vrea sa stoarca statu' de bani... de nu-i ajung aia pe care ii da... eu lucrez tot ca el si nu ma plang si ia uite ce le da astora prin minte, sa ceara bani ca vin la munca... - ASA E?

Acum vrei sa ma laud si eu ca am fost 1 zi voluntar la crucea rosie si am impartit daruri de craciun? Sa-ti mai zic ca am ajutat p-aia de la serviciu de ambulanta, trecator fiind, sa puna un pacient pe targa? Vrei sa-ti mai spun acte de voluntariat d-asta?
Ia, du-te voluntar undeva unde-ti risti viata. Te mai duci?
De ce nu veniti sa faceti voluntariat la pompieri? Chiar asa. faceti o cerere scrisa ca voi vreti voluntari la pompieri ( nu stiu daca se poate dar merita incercat. Cineva asa, cu suflet mare, poate incerca)

Am auzit ca in irak sunt vro 1000 romani voluntari!
Intreb eu: Ce faceai tu la incendiu de padure? persoana laica fiind. Daca voiai sa te duci nu stateai 4 ore in poarta ca stiai sigur ca nu te ia nimeni, doar zici ca ai lucrat in acest frumos minister. Luai masina proprie si personala si marsaluiai spre incendiu!
De ce nu te-ai dus la dezapeziri, la sinistrati etc? Aici e nevoie de voluntari, nu la incendii! (Acum stiu ca o sa zici ca ai fost O DATA. Eu iti zic, du-te constat si eu o sa-mi cer scuze de 1000 ori ca am gresit. In legatura cu tine, doar.)
"Hai sictir" nu era pentru tine, era pentru ipocrizia de care unii dau dovada. Ti-am explicat cum sunt aia cu salariul. "Eu am facut, la incendiu' ala tot, am urcat, coborat de pe casa. Am bagat apa, am evacuat, salvat, aruncat, protejat, condus." Dupa care vine comandantu si inainteaza pe altu' in grad, ii da altuia functia si al meu "consatean" incepe " Pai de ce? ca eu faceam, dregeam, urlam, conduceam, urcam, coboram... De ce ii da aluia? sa ia mai multi bani ca mine care eu, eu eram ala de urca, cobora... Nu zic ca nu e greseala comandantului ca un profesionist ( ca poate este) nu primeste nimic si altu' care, stim noi, primeste... da' e pentru binele tarii!!!! ce mai conteaza ca ala are 100 ron in plus si el nu are?
Hai domne, mie-mi spui de astia? Astia de iubesc meseria de nu se poate, ajuta pe toata lumea cu orice fara sa ceara (dar gandesc...Ia uite ma, prostu' ala, neghiobu ala, mamelucu ala nenorocit, otreapa ordinara l-am ajutat si nu mi-a dat nimic, m-a uitat cand am avut si eu nevoie - pai asa gandeste un bun samaritean de face acte de caritate ca asa este frumos?) ceva in schimb si se plang pe unde apuca!!!!!!!!

[ Edited Fri Apr 24 2015, 10:00AM ]
Back to top
Tepes 1
Fri Apr 24 2015, 10:02AM
Registered Member #10014

Am divagat prea mult. Scuzati-ma!
Back to top
Pârvu Florin
Sat Apr 25 2015, 08:50AM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

Pârvu Florin wrote ...

Cu ceva timp în urmă, ca să-mi satisfac nevoia asta, de a fi cu alți oameni, m-am dus la pompierii voluntari din Târgoviște. A avut grijă domnul colonel Pietreanu să-mi ia și satisfacția asta... Asta e...! are putere... formală și informală.

Mâine mă duc la Ambulanță, să văd dacă pot să lucrez ca asistent medical voluntar acolo, tot o bat o grămadă de timp în cap și mă plictisesc.

LINK

Aș fi plecat la incendiul ăla de pădure cu mașina mea, dacă aș fi avut una, dar nu am, poate tocmai fiindcă toată viață mi-am trăit-o făcând lucrurile fără să pun și fără să-mi pun întrebarea jidănească "Da' mie ce-mi iese?"

Boribum wrote ...

Daca erai un adaptat-adevarat,dupa experienta Decembrie 1989 îti luai certificat de erou cu merite deosebite în Revolutie,deveneai sg.maj si apoi ofiter în 6 luni,ajungeai maior pâna în 2010,erai sef de sef pe la un serviciu d-asta în uniforma,aveai prieteni alti "revolutionari" à la Bebe Ivanovici si Voicu si Iliescu (generalul,nu civilul) si dadeai lectii din vila de la Snagov. Asa,tu tot îi dai zor cu cercetarea,cu parasutistii,cu profesionalismul,cu muntele,cu viata omului,cu profesiunea de credinta...

LINK

Și da, ai divagat prea mult, întrebarea a fost destul de simplă, ce e în neregulă să faci un lucru din pasiune, fără să te gândești înainte de orice la bani?

Boribum wrote ...

În mod cert genul de militar care nu pune pret decât pe bani. Probabil ca o decoratie sau felicitari în fata formatiei nu au nici o valoare. Gradele nu înseamna,deasemenea,decât un plus (sau minus) la leafa (leafa,lefuri,lefegii). Probabil si genul de om care are un pret : o înjuratura de mama costa X,un sut în fund costa Y,s.a.m.d. Toul e cuantificabil doar în bani,si asta-i singura valoare. Genul de personaj caruia mi-a facut mereu placere sa-i fac varza notarile de serviciu,de câte ori am avut ocazia. Eh,alte universuri...

WikiLeaks wrote ...

Pt mine unul , de cand s-au inventat BANII scuzele mă lasă rece

Scuze pentru off. Nu stiu cât vine asta în bani...vreo 2 lei vechi,cred.

LINK

Edit: Încă ceva, când am venit la pompieri, eu câștigam mai puțin decât la slujba mea anterioară.
Pârvu Florin wrote ...

In 2005, cand a fost trecerea la leul greu, cand solda mea de subofiter MApN era undeva pe la vreo 6-7 milioane de lei vechi, am avut luna de 24 de milioane, cu parasutari si scufundari, dar fara norma de hrana si fara chirie... nici comandantul unitatii mele, care nu era parasutist, nu castiga atat... si in anul ala nu a fost doar o singura luna de genul asta, au fost vreo patru-cinci de astea... Am zis ca inramez declaratia fiscala din anul ala...! daca vrei ti-o pot trimite scanata pe mail...

LINK

[ Edited Sat Apr 25 2015, 10:20AM ]
Back to top
Homefire
Sat Apr 25 2015, 06:10PM
Firefighther
Registered Member #4438

Lume, lume, sora lume / Lume, lume, sora lume / Cand sa ma satur de tine / Cand sa ma satur de tine / Lume, sora lume ...la ISU Constanța ...adjunctul inspectorului șef este un rezervist

Back to top
JVC
Sat Apr 25 2015, 09:08PM
Registered Member #10194

Cumva omul a ieșit la pensie? Că așa se face, la plecarea la pensie de pe funcție (de comandă) se depune o declarație, să vadă lumea dacă s-a îmbogățit peste noapte. Mai trebuia și cea a împuternicitului, să fie tacâmul complet, cu ce vine și el, apoi cu ce va pleca. Normal, ce este la vedere!
Back to top
Pârvu Florin
Sun Apr 26 2015, 05:25PM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

@Nihil Sine Deo

Oricum ar fi, îți mulțumesc și apreciez în mod deosebit faptul că nu ești de acord cu mine și că îți exprimi părerea aici, fiindcă, așa cum spune generalul George Patton, dacă toți sunt de acord asupra unui subiect, cineva va fi descurajat să gândească critic referitor la acel subiect.

"If everyone is thinking alike, someone isn’t thinking."

—General George Patton Jr.

Cine știe...? poate eu chiar nu am dreptate...

[ Edited Sun Apr 26 2015, 10:09PM ]
Back to top
Decebal
Sun Apr 26 2015, 08:55PM
SUD-EST
Registered Member #9917

Cei de la ISU ori nu au departament de coordonare, ori cel care da ordine e din alte filme, ca in ultimele misiuni au cam dat-o in bara.
Back to top
Tepes 1
Mon Apr 27 2015, 10:24AM
Registered Member #10014

Pârvu Florin wrote ...

@Nihil Sine Deo

Oricum ar fi, îți mulțumesc și apreciez în mod deosebit faptul că nu ești de acord cu mine și că îți exprimi părerea aici, fiindcă, așa cum spune generalul George Patton, dacă toți sunt de acord asupra unui subiect, cineva va fi descurajat să gândească critic referitor la acel subiect.

"If everyone is thinking alike, someone isn’t thinking."

—General George Patton Jr.

Cine știe...? poate eu chiar nu am dreptate...

Categoric mai există si cineva care nu gândeşte asa da' marea majoritate
, cred, ca este asemeni celei expuse de mine... Imi cer scuze acelora ce sunt cum zici si inca o data hai sictie celor falsi, ipocriţi!!!
Imi e greu sa cred pentru caoamenii pe care i.am intamlit erau asa...
Nu zic ca nu e bine sa fie asa. Haar nu am. Ma deranjeaza doar ipocrizia si gandurile ascunse.. Banuiesc ca pe tine nu te.a intrebat nimeni daca esti bonlav, daca ai ce manca, daca ai nevoie de ajutor... Asa ca nu pot fi indiferent cu unu' de acuza pe altu' ca vrea un drept CE I SE CUVINE pentru simplu' fapt ca pe el nu.l intereseaza DREPTUL LUI SI ALEGE SA CRITICE.
Back to top
criss-cross
Mon Apr 27 2015, 10:45PM
Registered Member #4853

Te rog, reformuleaza....cam toata postarea! Sunt cam obosita si nu reusesc sa inteleg ce ai vrut sa spui ( sa scrii, sa comunici....);probabil ca si altii sunt la fel...
Back to top
Tepes 1
Tue Apr 28 2015, 02:37PM
Registered Member #10014

Dormi putin si reciteste! Chiar daca lipsesc 2,3 "," intelegi tu... Vrei sa bagi capu' in poza si nu stii cum??

[ Edited Tue Apr 28 2015, 02:39PM ]
Back to top
criss-cross
Tue Apr 28 2015, 03:26PM
Registered Member #4853

Nihil Sine Deo wrote ...

Dormi putin si reciteste! Chiar daca lipsesc 2,3 "," intelegi tu... Vrei sa bagi capu' in poza si nu stii cum??

Domnu'(ca sa te citez),am facut efortul de a frunzari putinele-ti postari( esti cam greu de urmarit,in scris )si m-am razgandit: editeaza-le... pe toate!
....expresia asta, cu capu-n poza, nu mi-e familiara si nu suna bine!Sunt obisnuita cu formularile interesante ale colegilor mei de forum,intelegi? (adica, nu e vina mea). Hai, sal'

[ Edited Tue Apr 28 2015, 03:29PM ]
Back to top
Tepes 1
Tue Apr 28 2015, 07:58PM
Registered Member #10014

De ce esti asa indignata? Sa nu zic ca musca.n... De asta am scris "capu in poza". Ce persoana importanta mai esti si tu? Toti tampitii stiu de toate pe lumea asta.
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF