Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
pompieri....
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
AlxFireX
Fri May 22 2015, 12:05PM
Registered Member #10139

S-a speriat lumea rau...Nu mai zice nimeni nimic
Sau poate ca este totul ok pana la urma
Back to top
gnono
Fri May 22 2015, 12:52PM
Registered Member #10182

.

[ Edited Mon Jun 18 2018, 09:38AM ]
Back to top
mihaimihai
Fri May 22 2015, 02:15PM
Registered Member #5247

Poi ce sa mai zica lumea ? Tot ce a fost de zis eu cred ca s a spus si lucrurile au ramas la fel . Sefii IGSU zic ca au dreptate , sefii nostrii daca ii intrebam ce formula matematica folosesc pentru a egala 24 cu 40 dau din umeri si ne arata metodologia , noi iara credem ca avem dreptate.....Cam asta ii situatia in IGSU...Eu unul am ajuns la concluzia ca singura metoda de a afla cine are dreptate este sa ma prezint in fata instantei.....
Back to top
Klaus
Fri May 22 2015, 09:35PM
Registered Member #3279

Primul test pentru noua echipa de conducere a ISU B-If, sinuciderea femeii care s-a aruncat de la etajul 8 in capitala.

Televiziunile de stiri au sarit deja la gatul ISU pentru ca nu a venit cu perne gonflabile sau plase de prindere, in asa fel incat femeia sa fie salvata. Si au mai scos pe piata ca ISU B-If nu mai are perna de cativa ani, concluzia - daca aveau perna femeia era salvata.
Ce nu inteleg este ce face PR-ul institutiei (chiar si cei de la IGSU), sa se explice ca este altceva cand persoana vizata este dornica sa fie salvata, altfel se duce pe partea din spate a blocului si sare acolo. Sau sare in cap pe saltea si rezultatul este acelasi. Apoi nimeni nu le explica faptul ca o femeie la 60 ani nu poate sari (nici macar benevol, controlat si dirijat) de la asa inaltime, nu este ca la circ, unde acrobatii sar de la 10 m intr-un lighean cu apa fara sa pateasca nimic.
Chiar si pentru personalul propriu autosalvarea de la inaltime prin sarituri pe saltea era o proba care a generat de-a lungul timpului multe accidente (de munca), inclusiv a unui IS, care a dorit sa arate el cum trebuie sa se execute operatiunea.
Cineva dadea exemplu cazul de la Targoviste LINK , unde o tanara a fost salvata dupa ce a stat ceva timp agatata la un balcon de la etajul 4, tinuta de prieten de mana. Ajutat de pompieri, acesta a recuperat-o. In paralel se instalase o saltea sub balconul cu pricina... Ce are s... cu prefectura? Acolo era vorba de cadere la punct fix (sa zicem) de la etajul 4, in Bucuresti de o aruncare de la etajul 8, nu se stie precis in ce loc.
O fatuca afirma ca in 36 ore puteau face un munte de saltele in jurul blocului, sa nu aiba unde sa se arunce femeia... Noaptea mintii... OK, tragic ca s-a intamplat faptul in sine, ca nu s-a reusit negocierea situatiei pentru a avea un alt sfarsit, dar de aici la a exploata asta pentru a culpabiliza pompierii, mi se pare o cale tare lunga. Pe care mass-media de la noi uite ca o face, cauta tapi ispasitori (in randul pompierilor, inclusiv Arafat) pentru o situatie scapata de sub control.

Si uite asa sunt scoase din dulapuri scheletele din Apuseni si de la Siutghiol (au uitat de Millenium Business Center, Dragonul Rosu etc.), pe principiul ca daca nu sunt in stare pompierii sa ma salveze, pe mine, cetateanul, inseamna ca sunt total nepregatiti, de ce ii mai platesc, de ce mai investesc miliarde in ei?

[ Edited Mon May 25 2015, 11:06PM ]
Back to top
4 User said Thank to Klaus for this Post :
 criss-cross (22 May 2015, 23:30) , Karpov (23 May 2015, 00:15) , bushes (25 May 2015, 22:18) , leonidas78 (29 May 2015, 18:34)
criss-cross
Fri May 22 2015, 11:39PM
Registered Member #4853

Ha! Pai, ce? profesorii nu sunt de vina pentru toate faptele antisociale si relele ce li se intampla elevilor in scoala si, mai ales, in afara ei?!
Back to top
JJAACCKK80
Sat May 23 2015, 07:25AM
Registered Member #8739

Asta se intampla cand nu mai ai jurnalisti profesionisti,deja toate posturile sunt un fel de can-can.
Back to top
AlxFireX
Sat May 23 2015, 10:53AM
Registered Member #10139

JJAACCKK80 wrote ...

Asta se intampla cand nu mai ai jurnalisti profesionisti,deja toate posturile sunt un fel de can-can.

Sad but true
Zicea bine candva CTP:
Astia de acum sunt gurnalisti nu jurnalisti
Back to top
Cristian2002
Sat May 23 2015, 09:28PM
Registered Member #10061

Relațiile publice la IGSU sunt varza. Noroc cu Arafat care cred ca e cel mai bun comunicator de care a avut parte IGSU în ultimii 20 de ani.
Back to top
Pârvu Florin
Sun May 24 2015, 06:45PM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

Ce mai faci, Gălie?

Nu te-am mai băgat demult în seamă, în ciuda promisiunii că o să povestesc aici discuția noastră, promisiune pe care ți-am făcut-o când m-ai întrebat de unde știu eu atât de multe despre tine, când ne-am întâlnit asta primăvară la restaurantul "Crista" . Ce să fac, am fost și eu ocupat un pic cu viața, îmi cer scuze că nu m-am ținut de cuvânt...

O să încerc acum să remediez măcar în parte problema, nu înainte de a-ți spune că eu, dacă aș fi fost în locul tău, adică dacă cineva ar fi scris despre mine ce am scris eu despre tine, indiferent dacă sunt sunt sau nu lucruri reale, i-aș fi rupt capul și aș fi jucat fotbal cu el, în timp ce tu, când m-ai întâlnit, m-ai rugat frumos să nu mai scriu despre tine...

Ești un laș, amice, și pe lași mă piș de la mare distanță!

Bun, acum subiectul.

Îl cunoști pe Sanda din Gura Bărbulețului? Nu? Interesant! El zice te cunoaște foarte bine. Te cunoaște din 2005, de când își satisfăcea stagiul militar la pompieri, la Voinesti, și tu luai acasă alimentele aduse militarilor în termen.

Și mai zice că te cunoaște de când ți-a dat 3 000 de euro în 2006 să îl angajezi la pompieri. Și mai zice că răspunsurile pe care i le-ai dat tu nu s-au potrivit deloc cu chestionarul care a fost dat la examen (opinia mea personală e că alții au plusat și ți-au dat mai mult), și mai zice că nu i-ai dat înapoi banii decât după ce a venit cu niște țigani la tine la poartă.

Hai, succes la mere, ca să ai de unde să-ți plătești dijma la împărăție!

[ Edited Sun May 24 2015, 06:49PM ]
Back to top
1 User said Thank to Pârvu Florin for this Post :
 bushes (25 May 2015, 22:18)
Coffeeman
Sun May 24 2015, 07:43PM
Glamdring
Registered Member #2685

Oh snap! Really?!
Back to top
Pârvu Florin
Sun May 24 2015, 07:45PM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

JJAACCKK80 wrote ...

Pârvu Florin wrote ...

Ne invartim intr-un adevarat cerc vicios, pe de o parte

-publicul in general neinstruit, interesat de cele mai multe ori de stiri de senzatie, fara sa inteleaga ca pompierii sunt niste unii de care poate avea nevoie oricand, si e importanta si pentru el dotarea, pregatirea si motivatia lor, publicul acesta, spuneam, nu poate decat sa dea nastere preponderent unui

-anume gen de jurnalisti, necrofagi adica, interesati doar de numarul de morti si de proportiile pagubelor, fara sa fie vreodata curiosi ce se ascunde in spatele comunicatelor purtatorilor de cuvant, fara sa caute sa inteleaga problemele cu care se confrunta pompierii, si chiar atunci cand iau cunostinta de ele preferand sa le ignore, stiind ca daca vor scrie despre ele se vor trezi brusc fara cooperarea PR-istilor, in goana lor dupa senzational, jurnalistii acestia nu pot da nastere decat

-genului de comandanti si PR-isti despre care am vorbit, care sunt extrem de satisfacuti ca pe agenda publicului format de respectivii jurnalisti nu e nici o intrebare de genul: "Domnule gradul, cat de pregatiti sunteti daca maine e cutremur si va pica blocul peste mine, in cat timp si mai ales cum veti putea ajunge la mine, sub multe tone de beton armat, sa ma scoateti de acolo? A auzit cineva la dumneavoastra in curte de sindromul Bywaters? Stie cineva de acolo ce trebuie facut pentru prevenirea lui?" , sau alte intrebari de acest gen...

si ciclul se reia...

LINK

Dragos a scris:

E inadmisibil ca ziaristii, in cautare de senzational, sa spuna toate tampeniile posibile

Parvu Florin a scris:

Ba e foarte admisibil, asta e painea lor si e firesc sa vrea o paine cat mai mare si mai alba, nu ai de ce sa te superi... A, ca sunt si jurnalisti vai zilele si steaua lor cum sunt si pompieri la fel, cum sunt si judecatori la fel, cum sunt si ce mai vrei tu la fel...
Si tot IGSU e vinovat pentru situatia asta, ca daca ar fi facut un curs de situatii de urgenta pentru jurnalisti asa cum face de exemplu MApN-ul LINK dar o chestie serioasa, nu asa... cateva zile intr-o sala de clasa, ci sa-i imbraci in costumul de protectie cand sunt patruzeci de grade afara, sa le pui aparatul de respirat in spinare, sa le obturezi vizorul si sa-i bagi in ceea ce ar vrea sa simuleze o cladire prabusita, sa-i pui scoata de acolo o victima, sa-i pui sa tina de furtun in timp ce bagi presiune pe el sa-i ridici de pe pamant, sa-i pui sa urce pe scara culisabila cu echipamentul complet pana la etajut trei, sa-i urci in nacela si sa-i ridici la inaltimea maxima, probabil nu ai mai vedea atatia neofiti dandu-si cu parerea pe tema asta...

LINK

Back to top
3 User said Thank to Pârvu Florin for this Post :
 Klaus (24 May 2015, 21:20) , Karpov (25 May 2015, 00:22) , bushes (25 May 2015, 22:18)
Klaus
Sun May 24 2015, 09:30PM
Registered Member #3279

In seara asta la B1TV ex-presedintele Basescu s-a pronuntat asupra situatiei la ordinea zile, spunand ca trebuia montata salteaua noaptea, cand nu o vedea femeia, si apoi pozitionata unde ar fi fost cazul. Inteleg ca este, ca (de)formatie profesionala, marinar, dar asta nu il califica sa isi dea cu parerea in orice.
Bineinteles ca s-a referit si la Apuseni si Siutghiol, cum altfel, plus ca a spus despre Arafat ca este foarte bun la PR, daca s-ar intampla ceva pe DN1 s-ar umple de salvari rosii si albe, camere cat cuprinde, dar cate si mai cate nu se pretrec in tara, fara prezenta televiziunilor.
Asta este perceptia lui Basescu despre munca pompierilor

[ Edited Mon May 25 2015, 07:45PM ]
Back to top
1 User said Thank to Klaus for this Post :
 bushes (25 May 2015, 22:19)
Coffeeman
Sun May 24 2015, 10:27PM
Glamdring
Registered Member #2685

Mno bun, asta am aflat ca acum chiar ca este bun la toate.
Back to top
gica
Sun May 24 2015, 10:34PM
Registered Member #10128

Hai ca sunteti culmea!!! Al periati pe cel prea iubit.....! Pe cel care a semnat incalcarea codului muncii , cel care-si bate joc de talpasi ! Nu stiu daca Basescu are informatia cu programul de la pompieri ...la cum al are la inima pe conducatorul Suprem...praf al face ! Merita incercat pe fb lui Basescu.
Back to top
Coffeeman
Sun May 24 2015, 10:39PM
Glamdring
Registered Member #2685

Al Bundy? sau cum? nu prea am inteles partea asta....
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF