Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
pompieri....
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Pârvu Florin
Tue Mar 31 2015, 10:43PM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

gica wrote ...

Pt Klaus. Sunt sigur ca d-nul ministru Oprea stie ce inseamna puterea chiar si a unui singur vot. Dar nu de vointa politica depinde soarta noastra , a subofiterilor de la tura . Vointa oricui din tara asta este nimic in competitie cu legea (DNA-ul sa traiasca)! Frica pazeste pepenii , iar onor' conducatorii nostrii si-au cam dat seama ca au dat cu batul in balta. Vor regla din mers ce au stricat . Altfel...tic-tac...tic-tac...nu-i vad bine cand vor fi trasi la raspundere ...

Trecând peste faptul că ți-am adresat un mesaj privat în care te rugam să nu mai postezi de mai multe ori succesiv așa cum ai făcut aici LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINK LINK , ci să-ți editezi postările, mesaj pe care ți l-am adresat în urmă cu aproape o lună, pe care nu l-ai citit nici azi în ciuda faptului că am scris și pe chatbox că ai un mesaj și că te rog să îl citești și să te conformezi (aviz tuturor celor în situația userului gica!), a-ți închipui că DNA-ul nu mai are altceva de făcut decât să-i arunce în închisoare pe comandanții pompierilor care nu schimbă programul 24/48 mi se pare o copilărie, dar mă rog.. ești un cetățean liber al unei țări democrate, și ai dreptul la opinie, oricare ar fi ea, visează liniștit în continuare!

Mai stăm de vorba peste doi-trei ani, presupunând că vom mai fi pe aici...

[ Edited Tue Mar 31 2015, 11:06PM ]
Back to top
gica
Tue Mar 31 2015, 11:03PM
Registered Member #10128

Repetitia v-a fi corectata . In ceea ce priveste DNA , nu stiu ce ai inteles , eu ma refeream doar la teama de raspundere in fata legii a celor ce au gresit. Un alt " clasic in viata " spunea : cine afirma ca nu se teme de inchisoare e un mare mincinos! Nu cred ca "mila" cuiva va indrepta lucrurile ci doar , si trebuie sa ma repet , frica de lege ! Poate par naiv , insa vom mai vb...si nu peste 2-3 ani , ci , mult mai curand. Doar vine iepurasul , ai uitat?
Back to top
bushes
Tue Mar 31 2015, 11:07PM
VIVA LA CORRUPCION !
Registered Member #4517

ce mai scrie prin presa locala:

"Șpârle și șopârle, 27.01.2014
Postat in 12:22, luni, 27 ianuarie 2014
soparla-cu-volanas

• Dezvăluim în premieră faptul că vâlceanul Nicolae Cornea, proaspătul şef al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, este acţionar la o firmă care are ca obiect de activitate planificarea şi organizarea… spectacolelor de artificii. Adică, omul are calificare profesională de pompier, dar se ocupă în „timpul liber” şi de jocuri pirotehnice care pot declanşa oricând un incendiu. De râsul curcilor, nu alta! Domiciliat în Călimăneşti, unde deţine o vilă frumoasă, colonelul Cornea este asociat la societatea SC Dance Fire SRL Horezu, unde deţine 16,66% din părţile sociale ale firmei. Este vorba de un presupus „conflict de interese”, pentru că la organizarea oricărui foc de artificii este nevoie de avizul ISU! " LINK

Back to top
Klaus
Tue Mar 31 2015, 11:55PM
Registered Member #3279

@vasilica - daca ai rabdare, poti citi postarile mele si o sa vezi ca l-am taxat (cand a fost cazul) si pe Dudus, mai ceva decat pe idolul tau. Chiar am auzit comentarii private cum ca abia asteapta sa stie cine sunt si sa puna mana pe mine. Ca sa-mi faca ce? Asa ca nu sunt din (fosta) camarila a lui, fii fara grija, ca sa nu repet si eu expresia care-ti place, cu cainele...
Nu ma pasioneaza persoanele ca atare, ca este X, Y sau Z, ma deranjeaza faptele lor, dar mai ales mentalitatea de vataf, de parca ar fi pe mosia lu' tac'su, cazurile lui Dudus si Apostol. Uitand ca sunt acolo, pe functii de conducere, pe munca alora mici si multi. Daca i-ai extrage din sistemul asta militar, unde functia si gradul conteaza de cele mai multe ori, nu ce le poate mintea ca si manageri de sistem, in viata civila ar fi niste nimeni.
De fantele de Bolentin chiar uitasem, m-a (re)suparat insa gandirea lui (ex)spusa fara pic de retinere - nu a murit nimeni de prea multa munca in trecut. Cand ii boscorodeam in gand pe fostii comandanti (recunosc ca nu am avut parte de nici-un astfel de sef direct), pe vremea aia gandeam ca eu nu voi face nicicum asa ceva cand, la randul meu, voi deveni oarece sefulet. Si asta am incercat sa si fac, sa ma port cu subordonatii pe care i-am avut ca fiind niste colegi, fiecare cu raspunderile lor, pe nivelul lor de competenta.
Repet, ca persoana idolul tau imi este mai mult decat indiferent, fiecare cu drumul lui. Si nu sunt adeptul sa imi dau pantalonii jos sa demonstrez cuiva ca sunt barbat, daca asta vrei.
Daca el asa considera ca este bine, treaba lui, daca sunt unii (fosti) subordonati care sa doarma cu poza lui sub perna, iar este problema lor, nu a mea. Eu imi vad linistit de ale mele, si sa stai linistit, cum stau si eu, nu am si nu o sa am treaba cu brutaria.

[ Edited Tue Mar 31 2015, 11:56PM ]
Back to top
vasilica
Wed Apr 01 2015, 01:15AM
Registered Member #10008

Atunci cum iti explici @klaus ca ai ajuns tu si celalalt terminat de pe aici care se cearta cu toata lumea sa ii verifici si viata personala ? cum iti explici cand nu ai nici o treaba cu un om (asa cum sustii tu) sa ii cauti toate articolele de pe internet si sa le postezi aici ? Daca e asa cum spui ca nu ai nici o treaba cu Apostol cum dracu se face ca ai fost primul care a inceput sa-l denigreze pe aici ? Crezi ca daca denigrezi aici sub anonimat esti barbat ? Ba din contra.
Un om care ataca o persoana pentru NIMIC un om care acuza o persoana de NIMIC un om care rastalmaceste vorbele cuiva doar pentru a denigra , un om care cauta in viata privata a altei persoane pentru a denigra in fata celorlalti nu valoreaza 2bani.
De unde stii tu cum se poarta cu subordonatii ? mie mi-a fost comandant si il cunosc mai bine si implicit stiu mai bine cum se poarta cu subordonatii. Tu de unde stii ? din birou ?
De ce nu posteaza un fost subordonat sa spuna cum si in ce fel ? Pentru ca tot ce spui tu aici sunt doar povesti si inventii .
Tu ramai cu minciunile despre Apostol aruncate aici si in urma lui raman patru subunitati nou-noute si a cincea pe drum (sper ca nu vrei dovada )
Deci oricat ai incerca sa te justifici nu te crede nimeni .Daca ti-ai pierdut o functie nu ai pierdut-o din cauza lu Apostol ai pierdut-o din cauza incompetentei probabil (valabil si pentru colegul tau )
Apostol a fost iubit pe unde a fost si la buc si la gr asa ca nu mai veni cu inventii ca nu tine . Pe cei care l au cunoscut nu-i poti prosti cu povestile tale . Asa ca inca odata iti spun "La brutarie!"
Back to top
Ionica H
Wed Apr 01 2015, 08:37AM
Ionica H
Registered Member #1930

.

[ Edited Tue Dec 04 2018, 06:49PM ]
Back to top
col.dr.ing.dodo
Wed Apr 01 2015, 09:33AM
Registered Member #10188

@bushes: de la scandal mi se pare ca a disparut atat stirea cu urcarea in grad cat si CV-ul colonelului Apostolu.

Teoretic, CV-ul ar trebui sa fie aici: LINK
dar nu e. In cazul acesta, CV-ul distinsului ar trebui sa fie pe pagina ISU Buc - Ilf, dar nu il gasesc nicaieri pe acolo. Ma ajuta cineva?
Back to top
alexandru alex
Wed Apr 01 2015, 09:46AM
Registered Member #10062

Multumesc tuturor pentru raspuns.
Back to top
bushes
Wed Apr 01 2015, 10:00AM
VIVA LA CORRUPCION !
Registered Member #4517

@vasilica nu cred ca iti dai seama cu cita bucurie au intimpinat colegii mei vorbele lui apostol , cred ca are carne de mincat pentru vre-o patru cincinale ...

@dodo(mi-e cam greu sa trec si si colonel si doctor si inginer)n-am gasit nicaieri un c.v. de-al distinsului , mai cautam ...
Back to top
Fire
Wed Apr 01 2015, 10:32AM
Registered Member #3803

@vasile
Nu stiu daca cineva de pe acest forum stia sau al cunoastete pe col. Apostol pana la interviul memorabil din ziarul local giurgiuveanul.ro care foarte interesant a disparut LINK . Sa fie oare o intamplare? Hmm , ce chestie. Acest interviu LINK ramane memorabil in amintirea pompierilor. Institutia demisiei de care amintea in acel interviu este valabil si pentru cei care au inselat operativii prin promisiunile fara acoperire pe care le-au facut si care nu se regsesc nici pe card , nici in libere . Nu am vazut sa nege cineva ceea ce a facut pe unde a trecut in cariera lui de pompier , insa modul de comunicare si stilul pe care l-a avut in acel interviu , nu cred ca al vom mai gasi curand , decat daca se va ajunge la stagiul militar obligatoriu cand nici atunci "nu a murit nimeni" si nici nu" s-a inventat apa calda". Mi-am insusit temeinic cele spuse in acel interviu si am repetat mult ca nu cumva sa uit ca atunci cand vin la serviciu sa fiu trup si suflet alaturi de colegi.Iar referitor la pasajul unde ne aminteste ca " interesul public intotdeauna este deasupra oricaror interese personale" si ceea ce vad atunci cand deschid televizorul si vad ca sunt incatusati ministrii care au fost pusi sa conduca ministere si care au facut taman invers de ceea ce amintea col. Apostol, recit in gand strofele pe care le auzisem pe cand eram mt.

"Afara-i frig
În casă-i frig
Deschid fereastra larg şi strig:
Îţi mulţumesc partid iubit
Că m-ai călit."
Back to top
Logout
Wed Apr 01 2015, 10:54AM
logout
Registered Member #10017

IGSU i-a răsplătit eforturile colonelului Emil Apostol, șeful ISU Vlașca

de Jurnal Giurgiuvean · 28 februarie 2014

Într-un comunicat primit din partea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă am fost informați că rezultatele deosebite obţinute de către inspectorul şef, col. Ing. Emil Apostol, în activitatea desfăşurată la comanda ISU „Vlaşca” judeţului Giurgiu au fost apreciate în mod pozitiv de către conducerea Inspectoratului General al acestei instituții.

Iată de ce, pentru eforturile depuse de către col. Emil Apostil, acestuia i s-a conferit Placheta onorifică a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă , fiindu-i apreciate meritele pentru executarea sarcinilor încredinţate privind înfiinţarea sediilor structurilor de intervenţie amplasate în localităţile Bolintin Deal, Mihăileşti, Colibaşi, precum şi pentru obţinerea şi asigurarea capacităţii operaţionale a unităţii. (Jurnal) LINK

Seful ISU Giurgiu – performanta si profesionalism

Rezultatele deosebite obtinute de catre inspectorul sef al ISU Giurgiu, colonel inginer Emil Apostol, in activitatea desfasurata la comanda Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Vlasca” al judetului Giurgiu au fost apreciate in mod pozitiv de catre conducerea Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta.

In acest sens inspectorului sef i-a fost conferita Placheta onorifica a Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta pentru rezultate deosebite in executarea sarcinilor incredintate privind infiintarea sediilor structurilor de interventie amplasate in localitatile Bolintin Deal, Mihailesti, Colibasi, precum si pentru obtinerea si asigurarea capacitatii operationale a unitatii. LINK

[ Edited Thu Apr 02 2015, 07:04AM ]
Back to top
Ionica H
Wed Apr 01 2015, 11:52AM
Ionica H
Registered Member #1930

.

[ Edited Tue Dec 04 2018, 06:49PM ]
Back to top
1 User said Thank to Ionica H for this Post :
 lege_si_ordine (01 Apr 2015, 12:11)
Logout
Wed Apr 01 2015, 12:03PM
logout
Registered Member #10017

Pompierii, mai aproape de giurgiuveni.Punct de lucru nou la Călugăreni

În scopul reducerii timpului de răspuns şi eficientizării intervenţiei în zona de competență a județului Giurgiu, începând cu data de astăzi, 01.04.2015, este operaționalizat Punctul de lucru în localitatea Călugăreni - anunţă, într-un comunicat de presă, reprezentanţii ISU Vlaşca. Raionul de intervenţie propus pentru punctul de lucru cuprinde următoarele comune: - Călugăreni cu satele aparţinătoare Crucea de Piatră, Uzunu, Brăniştari şi Hulubeşti; - Stoeneşti cu satele aparţinătoare Ianculeşti şi Mirău; - Singureni cu satele aparţinătoare Crînguri şi Stejaru; - Adunaţii Copăceni cu satele aparţinătoare Varlaam şi Mogoşeşti; - Mihai Bravu. Prin înfiinţarea punctului se vor scurta distanţele dintre raionul de bază şi localităţile din raionul propus şi, implicit, se va reduce timpul de răspuns în situaţii de urgenţă. Punctul de lucru va funcționa cu o autospecială de stins incendii cu modul de descarcerare şi prim ajutor (AT 5000) care va fi dislocată de la Detaşamentul de pompieri Giurgiu, iar echipajul va avea în componenţă cel puţin un servant – paramedic / tură. Spaţiul în care va funcţiona punctul de lucru este pus la dispoziţie spre folosinţă gratuită de Primăria comunei Călugăreni care va asigura şi cheltuielile de întreţinere ale acestuia. Conducerea inspectoratului întreprinde demersurile necesare ca, în perioada următoare, să fie operaţionalizată şi o substaţie SMURD în cadrul acestui punct de lucru.

Citeşte mai mult pe STIRIGIURGIU.RO: LINK
Back to top
johnny.b
Wed Apr 01 2015, 01:24PM
Registered Member #10117

Frumos!!!
Si oameni pentru noul punct de lucru?
Din cauza asta am inteles ca la Giurgiu se va schimba iarasi programul... 24/24
Back to top
lege_si_ordine
Wed Apr 01 2015, 01:36PM
Registered Member #10015

Ai uitat continuarea: ...ca doar n-a murit nimeni.
Back to top
1 User said Thank to lege_si_ordine for this Post :
 johnny.b (01 Apr 2015, 13:39)
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF