Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
pompieri....
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
JVC
Wed Apr 01 2015, 02:58PM
Registered Member #10194

Autospeciala și oamenii sunt de la det. de reședința, care or sa facă naveta la Călugăreni pe banii lor, doar sunt maxi-taxi gârlă. Nu contează atâta timp cât sunt mândri pompieri în slujba comunității, banca ii iartă de rate, nevasta nu le cere bani, furnizorii nu le mai trimit facturi pentru utilități.
Back to top
johnny.b
Wed Apr 01 2015, 03:37PM
Registered Member #10117

Deci nici sa se vrea schimbarea la vechiul program, nu se mai poate acum la Giurgiu. Practic a patra tura e detasata. Trist, dar adevarat.
Interesul comunitatii inainte de orice! De fapt, alte interese, dar sa nu mai intram iar in detalii.
Back to top
1 User said Thank to johnny.b for this Post :
 JVC (01 Apr 2015, 17:52)
Tepes 1
Wed Apr 01 2015, 03:43PM
Registered Member #10014

Usor, usor n-o sa mai fie nici o autospeciala de stingere! Sincer, vreau sa lucrez cu APCA decat sa avem 5 autospeciale,stingere, fiecare dotata cu prin ajutor si descarcerar.
Tara fara hidranti, fara surse de alimentare da' capacitate redusa de apa!
Prin toate "vizitele" ce-or fi ele sunt poze cu ambulante, defibrilatoare, colonei si domnul Arafat care arata ce si cum e cu resuscitarea, smurd etc... Pe parcurs pompierii n-or sa mai existe. DOCTORII!
Back to top
2 User said Thank to Tepes 1 for this Post :
 JVC (01 Apr 2015, 17:51) , Klaus (02 Apr 2015, 19:00)
johnny.b
Wed Apr 01 2015, 03:55PM
Registered Member #10117

Da, in ritmul asta o sa ajungem sa avem mai multi smurd-isti decat oameni pe care sa-i salveze...
Back to top
Fire
Wed Apr 01 2015, 05:04PM
Registered Member #3803

Mai vin cu o idee. Sa ne treaca la programul 12/24-24/48 sa desfiinteze dormitoarele , iar in locul acestora sa amenajeze saloane pentru bonavi, astfel statul ar face economie si ar rezolva problema locurilor din spitale si ar face o mare economie de combustibil si personal. Salvari avem, doctori-paramedici idem , brancardieri ,cata frunza si iarba ,infirmieri si femei de serviciu ,no problem. Ce ziceti? Merge? "Ca doar nu a murit nimeni" Pfffoo!! Poate am gura aurita.

[ Edited Wed Apr 01 2015, 05:05PM ]
Back to top
1 User said Thank to Fire for this Post :
 johnny.b (01 Apr 2015, 17:06)
Pârvu Florin
Wed Apr 01 2015, 10:15PM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

vasilica wrote ...

Atunci cum iti explici @klaus ca ai ajuns tu si celalalt terminat de pe aici care se cearta cu toata lumea sa ii verifici si viata personala ? cum iti explici cand nu ai nici o treaba cu un om (asa cum sustii tu) sa ii cauti toate articolele de pe internet si sa le postezi aici ? Daca e asa cum spui ca nu ai nici o treaba cu Apostol cum dracu se face ca ai fost primul care a inceput sa-l denigreze pe aici ? Crezi ca daca denigrezi aici sub anonimat esti barbat ? Ba din contra.
Un om care ataca o persoana pentru NIMIC un om care acuza o persoana de NIMIC un om care rastalmaceste vorbele cuiva doar pentru a denigra , un om care cauta in viata privata a altei persoane pentru a denigra in fata celorlalti nu valoreaza 2bani.
De unde stii tu cum se poarta cu subordonatii ? mie mi-a fost comandant si il cunosc mai bine si implicit stiu mai bine cum se poarta cu subordonatii. Tu de unde stii ? din birou ?
De ce nu posteaza un fost subordonat sa spuna cum si in ce fel ? Pentru ca tot ce spui tu aici sunt doar povesti si inventii .
Tu ramai cu minciunile despre Apostol aruncate aici si in urma lui raman patru subunitati nou-noute si a cincea pe drum (sper ca nu vrei dovada )
Deci oricat ai incerca sa te justifici nu te crede nimeni .Daca ti-ai pierdut o functie nu ai pierdut-o din cauza lu Apostol ai pierdut-o din cauza incompetentei probabil (valabil si pentru colegul tau )
Apostol a fost iubit pe unde a fost si la buc si la gr asa ca nu mai veni cu inventii ca nu tine . Pe cei care l au cunoscut nu-i poti prosti cu povestile tale . Asa ca inca odata iti spun "La brutarie!"

@vasilica, te rog să treci pe la pagina de reguli LINK , după care să respiri adânc de câteva ori și să revii doar dacă crezi că ai ceva util de spus.

@Logout, tocmai ce zisesem în postarea mea anterioară că vă rog să nu mai postați de mai multe ori succesiv, așa cum ai făcut tu aici LINK , dacă nu a postat nimeni după tine, te rog să-ți editezi prima postare.

Mulțumesc pentru bunăvoință!

[ Edited Wed Apr 01 2015, 10:30PM ]
Back to top
ddd
Wed Apr 01 2015, 11:21PM
Registered Member #10138

mi se pare ca se deviaza usor voit de la subiect !
in legatura cu acel colonel cred ca este indeajuns interviul sau( institutia demisiei...) ca sa-ti dai seama ce fel de persoana este. Este usor sa spui ca " n-a murit nimeni " in timp ce o viata intreaga ai muncit la birou doar 40 ore pe saptamana !!!
Intradevar probabil sunt si multe neadevaruri si cum spunea cel de dinainte este usor sa acuzi in spatele anonimatului !
Cu toate astea l-as intreba pe cel care ii tine apararea daca el are dreptul la un concediu platit, la o permisie platita, la recuperari platite, dreptul de a muncii omeneste, dreptul de a nu fi furat la banii din salariu ...caci eu din februarie nu le mai am !( de cand a aparut acest personaj in viata pompierilor).
Iar celuilalt care il denigreaza as dorii sa-i spun ca nu cred ca se sinchiseste prea mult acest colonel de ceea ce se spune despre el !
o zi buna ( daca mai poate fi numita in vremurile astea )
Back to top
JohnyBoy
Thu Apr 02 2015, 10:22AM
Registered Member #10047

Lucrurile devin mult prea personale si pierdem din vedere ceea ce ne intereseaza pe toti Se aude ca se revine la programul 24 72 de pe 05 aprilie Daca era de pe 01 nu credeam insa fiind astfel tind sa cred zvonul Stie cineva ceva oficial "".

[ Edited Thu Apr 02 2015, 10:24AM ]
Back to top
shado3nity
Thu Apr 02 2015, 10:36AM
Registered Member #5045

Salutare!Asa se aude si pe la Maramures,ca s-ar schimba din nou programul la 24/72 undeva din data de 10 aprilie.Un alt zvon ca s-ar da ceva bani din restanta la norma de hrana,acea suplimentare de cativa lei facuta acum cativa ani si ar fi undeva in jurul a 3000 de ron.A mai auzit cineva asa ceva?
Back to top
mihaimihai
Thu Apr 02 2015, 02:10PM
Registered Member #5247

Oare urmatoarele randuri mai au vreo valoare pentru comandantii nostrii ?
„Eu …, jur credinţă patriei mele România.
Jur să îmi apăr ţara chiar cu preţul vieţii.
Jur să respect Constituţia, legile ţării şi regulamentele militare.
Aşa să-mi ajute Dumnezeu”.
Nu uitati d-lor comandanti ca nu sunteti politicieni , nu sunteti afaceristi , nu sunteti sclavii unor oameni politici , sunteti mult mai mult decat atat , sunteti la fel ca si noi MILITARI si d-voastra ati depus juramantul militar . Daca mai aveti o farama din demnitatea , onoarea si puterea pe care ar trebui sa le aiba un militar iesiti si va aparati subordonatii , aparatile drepturile , aparati le viata privata , aparati legile tarii , aratati le de ce ii conduceti , de ce ati ajuns in functia in care sunteti , aratati le ce inseamna sa fi militar .
Back to top
ddd
Thu Apr 02 2015, 02:43PM
Registered Member #10138

din pacate pentru noi eu cred ca subofiterii au mai multa onoare si demnitate ! Odata cu arestarile ofiterilor din Inspectorate s-a dus dracului si increderea pe care o aveam( incredere pe care au construit-o subofiterii ani dea randul incetul cu incetul ).
Intradevar asa se aude ca se trece iar la 24/72 ( este zvon din Bucuresti), insa in aceasta institutie nu mai am incredere nici intr-un copil nou nascut ! Singura noastra problema va ramane faptul ca se incalca multe drepturi ...iar daca a mers acum va mai merge si pe viitor.
O zi buna
Back to top
mihaimihai
Thu Apr 02 2015, 03:06PM
Registered Member #5247

CONSTITUTIA ROMANIEI :
Art.1
(3) Romania este stat de drept ,democratic si social, in care DEMNITATEA OMULUI , DREPTURILE SI LIBERTATILE CETATENILOR , libera dezvoltare a personalitati umane , dreptatea si pluralismul politic reprezinta valori SUPREME ,in spiritual traditilor democratice ale poporului roman si idealurilor Revolutiei din decembrie 1989 , si sunt GARANTATE.
Art.16
(1) Cetatenii sunt egali in fata legii si a autoritatilor publice , fara privilegii si fara discriminari .
Art.20
(2) Daca exista neconcordante intre pactele si tratatele privitoare la drepturile fundamentale ale omului , la care Romania este parte ,si legile interne , au prioritate reglementarile international , cu exceptia cazului in care Constitutia sau legile interne contin dispozitii mai favorabile .
Art.22
(1) Dreptul la viata , precum si dreptul la integritate fizica si psihica ale persoanei sunt garantate .
Art.26
(1) Autoritatile publice respecta si ocrotesc viata intima , familiala si privata.
Art.41
(2) Salariatii au dreptul la masuri de protective sociala. Acestea privesc securitatea si sanatatea salariatilor ,regimul de munca al femeilor si al tinerilor , instituirea unui salariu minim brut pe tara , REPAUSUL SAPTAMANAL , CONCEDIUL DE ODIHNA PLATIT , prestarea muncii in conditii deosebite sau special , formarea profesionala , precum si alte situatii specifice , stabilite prin lege .
(3) Durata normala a zilei de lucru este , in medie , DE CEL MULT 8 ORE .

Back to top
Klaus
Thu Apr 02 2015, 07:15PM
Registered Member #3279

@mihaimihai - ce ai vrut sa scoti in evidenta prin articolele citate? Care dintre ele ti se incalca?
Back to top
F.A.D
Thu Apr 02 2015, 09:06PM
off ce vremuri traim
Registered Member #3926

lege_ordine imi cer scuze, am ramas dator cu o exemplificare a orelor furate de mai marii mei , dar imi e lehamite si scarba sa mai pun pe hartie (a nu stiu câta oara).
o intrebare am : orele facute suplimentar in martie si se dau liber in aprilie se scad din TNL al lunii sau se aduna cu celelalte ture ale lui aprilie ?
asta e o alta hotie prin care ma fura de doua ori la o tura de recuperat !
Back to top
1 User said Thank to F.A.D for this Post :
 magirus (02 Apr 2015, 21:14)
Klaus
Thu Apr 02 2015, 09:25PM
Registered Member #3279

@F.A.D - in pontaj apari cu recuperare/recuperari in aprilie, se considera ca ai executat turele/orele (si norma) cu anticipare, in martie, deci ti se scad din TNL-ul din aprilie.
In acelasi timp, nu ti se platesc in luna martie, cand le-ai efectuat, dar se baga la plata in aprilie, cand ti se da ca recuperare, considerandu-se ca atunci le-ai fi muncit.
Asa consider ca ar trebui sa se procedeze, dar cum se aplica principiul Cate bordeie atatea obiceiuri, nu m-ar mira sa se procedeze si altfel.

Mai ramane de vazut cate ore ti se platesc ca suplimentare, asta ca sa stii ce si cat ai de luat in bani sau timp liber.

[ Edited Thu Apr 02 2015, 09:32PM ]
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF